OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Ο πατέρας της COVID19 Bill Gates, προβλέπει πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Έχει κατηγορηθεί πως πίσω από την εμφάνιση του κορονοϊού κρύβονται τα σχέδια του για την επικράτηση μιας νέας πραγματικότητας. Ο πάμπλουτος Μπιλ Γκέιτς που προ δεκαετίας είχε προβλέψει όλα όσα σήμερα βιώνει η ανθρωπότητα και έχει μιλήσει με κυνικότητα για την ανάγκη μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 2 δις, αναφερόμενος στην πορεία της πανδημίας και στην εμφάνιση της μετάλλαξης Όμικρον, τόνισε πως τα δύσκολα μόλις ξεκινάνε.

Ο δισεκατομμυριούχος που έχει επενδύσει στην επιδημιολογική έξαρση μιας και χρηματοδοτεί φαρμακοβιομηχανίες και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, σε μια σειρά από tweets αργά το βράδυ της Τρίτης, αποκάλυψε ότι σκοπεύει να ακυρώσει τα περισσότερα από τα σχέδια των διακοπών του και προειδοποίησε ο κόσμος «μπορεί να εισέλθει στη χειρότερη φάση της πανδημίας».

“Πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας μέχρι να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτή”

Υποστηρίζοντας ότι η παραλλαγή Όμικρον εξαπλώνεται ταχύτερα από οποιονδήποτε ιό στην ιστορία, δήλωσε ότι ο μεγάλος άγνωστος παραμένει το πόσο μπορεί να μας αρρωστήσει η παραλλαγή.

«Πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας μέχρι να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτή. Ακόμα και αν είναι μόνο το μισό της σοβαρότητας της Δέλτα, θα είναι το χειρότερο κύμα που έχουμε δει μέχρι σήμερα, επειδή είναι τόσο μολυσματικό» τόνισε.

“Το κύμα εκεί θα διαρκέσει λιγότερο από 3 μήνες”

Αναφερόμενος στην Όμικρον γράφει: «Αν υπάρχουν καλά νέα εδώ, είναι ότι η Όμικρον κινείται τόσο γρήγορα που μόλις γίνει κυρίαρχη σε μια χώρα, το κύμα εκεί θα διαρκέσει λιγότερο από 3 μήνες. Αυτοί οι λίγοι μήνες μπορεί να είναι άσχημοι, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν λάβουμε τα σωστά μέτρα, η πανδημία μπορεί να τελειώσει το 2022».

Σημειώνεται πως τα τελευταία δύο χρόνια, ο Bill Gates έχει συγκεντρώσει την παγκόσμια αντίδραση και κατηγορείτε ότι βρίσκεται πίσω από την προσπάθεια χειραγώγησης και εκπλήρωσης αρρωστημένων θεωριών για το μέλλον της ανθρωπότητας. Μην ξεχνάμε τις αποκαλύψεις για χρηματοδότηση από την Δύση του κέντρου Ιολογίας της Γουχάν στην Κίνα, εκεί όπου θεωρείται ότι διέφυγε ο ιός και μεταδόθηκε σε όλο τον πλανήτη, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Ο Gates, συνομιλητής κυβερνήσεων, βασικός χορηγός του WHO προβάλλεται σαν ειδήμων και φιλάνθρωπος … αλλά πίσω από το χαμόγελο κρύβεται μια σκοτεινή πλευρά.

 

Σχετικά Άρθρα

Διατηρείται ο καύσωνας- «Ανάσες» δροσιάς από την Τρίτη

otavoice

Ολυμπιακοί Αγώνες: 900 ώρες ζωντανής μετάδοσης της ΕΡΤ – Αναλυτικά το πρόγραμμα

otavoice

Συνάντηση Μπάιντεν – Νετανιάχου την Τρίτη, στις ΗΠΑ

otavoice

Ρωσία: Μαχητικά MIG απέτρεψαν αμερικανικά βομβαρδιστικά να παραβιάσουν τα κρατικά σύνορα

otavoice

ΕΕ: Η Επιτροπή «Φον ντερ Λάιεν ΙΙ» και η πίτα των Επιτρόπων

otavoice

Οι Χούθι της Υεμένης στοχοθέτησαν την ισραηλινή πόλη Εϊλάτ με βαλλιστικούς πυραύλους

otavoice