OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Σε εξέλιξη συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην Αθήνα

Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των μέτρων διαχωρισμού πραγματοποιείται σήμερα, Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, στο Πάρκο Ελευθερίας (στάση Μέγαρο Μουσικής).

Στη συγκέντρωση που ξεκίνησε λίγο μετά τις 14:00, συμμετέχουν χιλιάδες πολίτες και σύμφωνα με το πρόγραμμα μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει πορεία προς το Σύνταγμα.

Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, ούτε αρνητές. Είμαστε αρνητές της κατάλυσης της δημοκρατίας και των θεμελιωδών αρχών της ανθρωπότητας, τονίζουν.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η συγκέντρωση γίνεται υπέρ της ελευθερίας και της δημοκρατίας και συμμετέχουν υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή, αλλά και απλοί πολίτες που διαφωνούν με τα μέτρα εκβιασμού.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν αρκετοί επιστήμονες που έχουν δώσει τη δική τους μάχη κατά της υποχρεωτικότητας, ενώ θα απευθύνει και μήνυμα ο κορυφαίος καθηγητής Ιατρικής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας Sucharit Bhakdi.

Δείτε εδώ live την συγκέντρωση

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σκωτία: Ανακαλύφθηκε ναυάγιο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου

otavoice

Ρωσία: Σεισμός 7,2 βαθμών στα ανοιχτά της Καμτσάτκα – Προειδοποίηση για τσουνάμι εξέδωσαν οι ΗΠΑ

otavoice

Ουκρανία: Η ασφάλεια στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια επιδεινώνεται

otavoice

Προελαύνουν οι Ουκρανοί σε ρωσικό έδαφος- Οργή της Μόσχας για την είσοδο δημοσιογράφων

otavoice

Φωτιά στους Φούρνους- Εκκένωση περιοχών- Άνεμοι 8 μποφόρ

otavoice

Γάζα: Ισραηλινό σφυροκόπημα μετά τις συνομιλίες, πάνω από 40.000 οι νεκροί – Χαμάς: Ψευδαισθήσεις τα περί κατάπαυσης πυρός

otavoice