OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Αζέρικες δυνάμεις επιτέθηκαν στην μεθόριο- Νεκροί δυο αρμένιοι στρατιώτες

Μια ακόμη μονομερή και προκλητική επίθεση από τις Ένοπλες Δυνάμεις του Αζερμπαιζτάν στα σύνορα κατά της  Αρμενίας  πραγματοποιήθηκε περίπου στις 5.30μμ,  με τη χρήση του πυροβολικού και των UAVs. Οι Αρμενικές Ένοπλες Δυνάμεις υπερασπίστηκαν τις θέσεις τους και αντάλλαξαν πυρά.

Στις 11 Ιανουαρίου, ο Arthur Artyom Mkhitaryan (γεννημένος το 2002) και ο κατώτερος λοχίας Rudik Rafik Gharibyan (γεννημένος το 2002) σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα προβοκάτσιας που διεξήχθη από μονάδες του Αζερμπαϊτζάν στην ανατολική κατεύθυνση των συνόρων Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν, το Υπουργείο RA ενημέρωσε της Άμυνας.

Το Υπουργείο Άμυνας της Δημοκρατίας της Αρμενίας συμμερίζεται τη θλίψη της απώλειας, εκφράζει τη συμπαράστασή του στα μέλη της οικογένειας, τους συγγενείς και τους συναδέλφους των νεκρών στρατιωτικών.

Ακόμη δύο στρατιωτικοί τραυματίστηκαν χωρίς  η ζωή τους να διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας από τις 21:00 η κατάσταση στα σύνορα Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν είναι σχετικά σταθερή.

Αυτή τη στιγμή η κατάσταση στα σύνορα έχει σταθεροποιηθεί αναφέρει ο Αγκόπ Avetyan, ο επικεφαλής της αρμενικής κοινότητας Geghamasar στην επαρχία Gegharkunik, είπε NEWS.am .

Όπως ανέφερε στο NEWS. am σημειώθηκαν βομβαρδισμοί προς την κατεύθυνση του Βερίν Σόρτζα και του Νοραμπάκ και δεν τίθεται θέμα εκκένωσης των κατοίκων, επειδή οι άνθρωποι έχουν ήδη περάσει από τον πόλεμο.

Σχετικά Άρθρα

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Υγείας ενάντια στο νομοσχέδιο για Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση

otavoice

Αλλεπάλληλοι και μυστηριώδεις εκτροχιασμοί τρένων στη Ρωσία

otavoice

ΕΛΑΣ: Αποκαλύψεις για την εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιασμούς – Έχουν εξιχνιασθεί 78 υποθέσεις

otavoice

“Κάηκε” η Μαδρίτη για τους πρωταθλητές Ευρώπης (video)

otavoice