OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Ντροπή! Έκαναν εργάτες του εργολάβου της Αττικής Οδού τις Ένοπλες Δυνάμεις

Ένα θέαμα που ντροπιάζει όλους μας και προσβάλει το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων. Ντροπή Υπουργέ  Παναγιωτόπουλε και Αρχηγέ Φλώρε.

Αξιωματικοί και στρατιώτες των Ένοπλων Δυνάμεων να φτυαρίζουν επί ώρες σαν κοινοί εργάτες σε εργολάβο για τον αποχιονισμό της Αττικής Οδού. Μπορούμε να καταλάβουμε ως ένα σημείο την επέμβαση των Ένοπλων Δυνάμεων τις πρώτες ώρες που κινδύνευαν ανθρεώπινες ζωές και υπήρχαν εγκλωβισμένοι πάνω από 20 ώρες εκτεθιμένοι σε κακές συνθήκες.

Γιατί όμως συνεχίζουν να είναι εκεί και να εκτελούν έργο σαν εργάτες μια ιδιωτικής εταιρίας; Πως  δέχεται η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΕΘΑ να χρησιμοποιούνται οι άνδρες των Ε.Δ. ως κοινοί εργάτες 3 μέρες μετά τη χιονόπτωση (αφού έχουν απεγκλωβίσει τους συνανθρώπους μας) για να φτυαρίζουν το οδόστρωμα της Αττικής Οδού που την εκμεταλλεύεται ιδιωτική εταιρία η οποία το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να προσλάβει εργάτες για αυτή τη δουλειά.

Που είναι η περιβόητη Πολιτική Προστασία του ανεκδιήγητου Χρήστου Στυλιανίδη, που προφανώς είναι σε άλλο κόσμο. Που είναι τα συνεργεία του εθνικού εργολάβου, τρείς ημέρες μετά; Εκτός αν ο εθνικός εργολάβος είναι και Αρχιστράτηγος, εκτός από χορηγός του πολιτικού συστήματος.

Όπως είπε ο καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας η Πολιτική Προστασία δεν είναι βιτρίνα ασκήσεων (με γυαλιστερά γιλέκα) αλλά κρίνεται στην πράξη. Και ο μηχανισός απέτυχε παταγωδώς, ανέφερε.

Σχετικά Άρθρα

Σκωτία: Ανακαλύφθηκε ναυάγιο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου

otavoice

Ρωσία: Σεισμός 7,2 βαθμών στα ανοιχτά της Καμτσάτκα – Προειδοποίηση για τσουνάμι εξέδωσαν οι ΗΠΑ

otavoice

Ουκρανία: Η ασφάλεια στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια επιδεινώνεται

otavoice

Προελαύνουν οι Ουκρανοί σε ρωσικό έδαφος- Οργή της Μόσχας για την είσοδο δημοσιογράφων

otavoice

Φωτιά στους Φούρνους- Εκκένωση περιοχών- Άνεμοι 8 μποφόρ

otavoice

Γάζα: Ισραηλινό σφυροκόπημα μετά τις συνομιλίες, πάνω από 40.000 οι νεκροί – Χαμάς: Ψευδαισθήσεις τα περί κατάπαυσης πυρός

otavoice