OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Τραγωδία: Νεκρή 17χρονη στην Πατρών-Πύργου- Πόσα ακόμη θύματα πολιτικών-εργολάβων;

Ακόμη μια τραγωδία γράφτηκε στην Πατρών – Πύργου με μία 17χρονη να προστίθεται στο μακάβριο κατάλογο της ανθρωποθυσίας, έπειτα από τροχαίο.

Σύμφωνα με το thebest.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με τη μητέρα του το κορίτσι, συγκρούστηκε με νταλίκα στα φανάρια της Κάτω Αχαΐας. Η μητέρα έχει μεταφερθεί τραυματισμένη  σε νοσοκομείο της περιοχής.

Μητέρα και κόρη επέστρεφαν το σπίτι τους στην Καρυά Πετροχωρίου από την Κάτω Αχαΐα όπου είχαν πάει το πρωί για δουλειές. Η 17χρονη είχε μια αδελφή και έναν αδελφό. Τα παιδιά ήταν τρίδυμα.

Πόσα θύματα ακόμη, μέχρι το ανάλγητο κράτος αποφασίσει να υλοποιήσει ένα έργο που καρκινοβατεί πάνω από μια δεκαετία εξαιτίας των εργολαβικών συμφερόντων; Έχουν περάσει από τότε τρεις κυβερνήσεις και αντίστοιχοι  υπουργοί Υποδομών και όλοι ανακοίνωναν με περισσή υποκρισία πως το έργο ξεκινά.

Μια παιδική ψυχή χάθηκε γιατί στον τόπο μας η πολιτική είναι πλήρως εξαρτώμενη στα οικονομικά συμφέροντα. Πόσα παιδιά θα χαθούν ακόμη; Πόσες οικογένειες θα ξεκληριστούν;

Σχετικά Άρθρα

Μαίνεται η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Ροζένα Ξυλοκάστρου

otavoice

Ανασύρθηκε η σορός του Χασάν Νασράλα από το ισοπεδωμένο κτίριο

otavoice

Χ. Δούκας: «Παλεύουμε κάθε μέρα να αλλάξουμε σελίδα κόντρα σε εδραιωμένα συστήματα»

otavoice

Θεσσαλονίκη: Ενιαίο θα είναι το εισιτήριο στα μέσα μαζικής συγκοινωνίας

otavoice

Πυρκαγιά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας – Επιχειρούν εναέρια μέσα

otavoice

Ρωσικός βομβαρδισμός στη Ζαπορίζια – Τουλάχιστον 11 οι τραυματίες

otavoice