OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Bloomberg: Η Ρωσία αποσύρει στρατεύματα από τα σύνορα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ουκρανικό μέτωπο. Αξίζει να υπενθυμιστεί πως ο Καναδάς ανακοίνωσε πως έστειλε στρατό στην Ουκρανία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg, o Ρώσος υπουργός Άμυνας διέταξε την απόσυρση των στρατευμάτων από τα Ουκρανικά σύνορα.

Την ώρα που η Δύση φοβάται εισβολή της Ρωσίας εντός της εβδομάδας το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δήλωσε ότι κάποιοι στρατιώτες που είχαν αναπτυχθεί στη μεθόριο, άρχισαν να επιστρέφουν στις βάσεις τους.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση
Σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax οι Ρώσοι στρατιώτες ολοκλήρωσαν κάποια γυμνάσια και διατάχθηκε η αποχώρησή της. Το ίδιο πρακτορείο προσθέτει, πάντως, ότι συνεχίζονται οι ευρείας κλίμακας στρατιωτικές ασκήσεις σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας.

H εξέλιξη αυτή σημειώνεται ενώ ο Βλαντίμιρ Πούτιν ετοιμάζεται να υποδεχθεί στη Μόσχα τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς κι εν μέσω προειδοποιήσεων από την Ουάσιγκτον ότι μια ρωσική εισβολή θα μπορούσε να ξεκινήσει ακόμη και αύριο Τετάρτη.

Σχετικά Άρθρα

Προελαύνουν οι Ουκρανοί σε ρωσικό έδαφος- Οργή της Μόσχας για την είσοδο δημοσιογράφων

otavoice

Φωτιά στους Φούρνους- Εκκένωση περιοχών- Άνεμοι 8 μποφόρ

otavoice

Γάζα: Ισραηλινό σφυροκόπημα μετά τις συνομιλίες, πάνω από 40.000 οι νεκροί – Χαμάς: Ψευδαισθήσεις τα περί κατάπαυσης πυρός

otavoice

Πάνω από 50 ρουκέτες έριξε η Χεζμπολάχ στο Βόρειο Ισραήλ

otavoice

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς κατηγορία κινδύνου 4 για σήμερα

otavoice

Λίβανος: Τουλάχιστον εννέα νεκροί μετά από αεροπορική επίθεση του Ισραήλ

otavoice