OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Ζελένσκι: “Για 25η ημέρα οι Ρώσοι ψάχνουν στη χώρα μας τους “Ναζί” που επινόησαν”

«Για 25η ημέρα οι Ρώσοι ψάχνουν μάταια στη χώρα μας τους “Ναζί” που επινόησαν και από τους οποίους δήθεν ήθελαν να προστατέψουν τον λαό μας» αναφέρει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε ομιλία του προς τον λαό της Ουκρανίας το βράδυ της 21ης Μαρτίου, απαντώντας στην ρωσική προπαγάνδα και στο τελεσίγραφο που χαρακτηρίζει τον ουκρακινό λαό που αντιστέκεται “νεοναζί”.

Ο Ζελένσκι εξηγεί τη στάση του Κρεμλίνου, στην αποτυχία να επιβληθεί με την στρατιωτική ισχύ και η ήττα του στα πεδία των μαχών από την σθεναρή αντίσταση των ουκρανών. «Ψάχνουν και δεν βρίσκουν και τους Ουκρανούς που θα τους υποδεχόντουσαν με λουλούδια. Και το πιο σημαντικό. Ο ρωσικός στρατός δεν μπορεί να βρει τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι του. Γι’ αυτό οι στρατιώτες μας τους βοηθούν στο δρόμο προς την κρίση του Θεού, εκεί οπού θα λάβουν μια άξια τιμωρία», είπε.

«Στην πολιορκημένη Μαριούπολη, ρωσικά αεροσκάφη έριξαν βόμβα στη σχολή καλών τεχνών. Εκεί υπήρχαν περίπου 400 άμαχοι και όχι στρατιωτικές θέσεις. Εκεί κρυβόντουσαν από τους βομβαρδισμούς κυρίως γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι, οι οποίοι βρίσκονται κάτω από τα ερείπια και δεν γνωρίζουμε πόσοι είναι ζωντανοί αυτή τη στιγμή. Αλλά ξέρουμε ότι σίγουρα θα καταρρίψουμε τον πιλότο που έριξε αυτή τη βόμβα. Όπως έχουμε ήδη καταρρίψει σχεδόν εκατό άλλους παρόμοιους μαζικούς δολοφόνους» ανέφερε ο πρόεδρος της Ουκρανίας.

Σχετικά Άρθρα

Ευρυτανία: Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Μάραθος

otavoice

Ζελένσκι: Ο ουκρανικός στρατός ενισχύει τις θέσεις του στο Κουρσκ

otavoice

Χαλκιδική: Νεκρό 8χρονο παιδί που κατέρρευσε μπροστά στους γονείς του

otavoice

ΗΠΑ: Η Χάρις συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία της – Τραμπ: «Είναι τρελή»

otavoice

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στους Φούρνους – Σε ύφεση το μέτωπο

otavoice

Πέθανε ο Αλέν Ντελόν στα 88 του χρόνια

otavoice