OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Συνελήφθη ο ύποπτος για την δολοφονική επίθεση στο Μετρό του Μπρούκλιν

Ο 62χρονος ύποπτος για πυροβολισμούς στο μετρό του Μπρούκλιν, Φρανκ Τζέιμς, τέθηκε υπό κράτηση μετά από τεράστιο ανθρωποκυνηγητό και σύμφωνα με πληροφορίες οδηγείται στην Εισαγγελία του Μανχάταν.

Ο Frank James  θα οδηγηθεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν με την κατηγορία παραβίασης του άρθρου 18 USC 1992 A7 και B,  που απαγορεύει τρομοκρατικές και άλλες βίαιες επιθέσεις εναντίον συστημάτων μαζικής μεταφοράς, δήλωσε η αστυνομία.

Θα οδηγηθεί ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστηρίου του Μπρούκλιν και εάν καταδικαστεί, θα αντιμετωπίσει ποινή έως και ισόβια κάθειρξη.

Η αστυνομία λέει ότι ο ύποπτος για πυροβολισμούς στο μετρό του Μπρούκλιν Φρανκ Τζέιμς ήταν γνωστός στις αρχές επιβολής του νόμου και έχει δεσμούς με το Ουισκόνσιν, το Οχάιο, την Πενσυλβάνια, το Νιου Τζέρσεϊ και τη Νέα Υόρκη. Είπε ότι ο Τζέιμς είχε ιστορικό σύλληψης στη Νέα Υόρκη και εννέα προηγούμενες συλλήψεις που χρονολογούνται από το 1992 έως το 1998.

Η επίθεση σημειώθηκε καθώς η πόλη της Νέας Υόρκης αντιμετωπίζει μια έξαρση της εγκληματικότητας. Στο πρώτο τρίμηνο του 2022 ο αριθμός των κρουσμάτων ένοπλης βίας στη Νέα Υόρκη αυξήθηκε από 260 σε 296 συγκριτικά με την ίδια περίοδο του 2021, σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Νέας Υόρκης που δημοσιεύθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σκωτία: Ανακαλύφθηκε ναυάγιο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου

otavoice

Ρωσία: Σεισμός 7,2 βαθμών στα ανοιχτά της Καμτσάτκα – Προειδοποίηση για τσουνάμι εξέδωσαν οι ΗΠΑ

otavoice

Ουκρανία: Η ασφάλεια στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια επιδεινώνεται

otavoice

Προελαύνουν οι Ουκρανοί σε ρωσικό έδαφος- Οργή της Μόσχας για την είσοδο δημοσιογράφων

otavoice

Φωτιά στους Φούρνους- Εκκένωση περιοχών- Άνεμοι 8 μποφόρ

otavoice

Γάζα: Ισραηλινό σφυροκόπημα μετά τις συνομιλίες, πάνω από 40.000 οι νεκροί – Χαμάς: Ψευδαισθήσεις τα περί κατάπαυσης πυρός

otavoice