OTA VOICE
Εργασιακά

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Βγήκαν τα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ – Μέχρι πότε οι ενστάσεις

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για θέσεις στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ περιόδου 2022 – 2023. Ξεκινούν οι ενστάσεις, ολόκληρη η διαδικασία.

Σημειώνεται ότι η ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων θα ξεκινήσει 24 και θα ολοκληρωθεί στις 26/8/2022 ενώ τα οριστικά αποτελέσματα θα εκδοθούν στις 30 Αυγούστου.

Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων Αιτούντων με πλήρη και ελλιπή δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ («Ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων»), με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο pdf.

Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο αυτή υποβάλλεται, και θα πρέπει να συνοδεύεται από το/τα απαιτούμενο/α δικαιολογητικό/ά σε μορφή pdf. Ενστάσεις ασαφείς ή υποβολή δικαιολογητικών χωρίς έντυπο ηλεκτρονικής ένστασης, που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία, ή μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα απορρίπτονται και δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Οι δυνητικά ωφελούμενοι εμφανίζονται κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης ανά Νομό και κατά αύξουσα σειρά κωδικού αιτούσας/αιτούντος, ανά Δήμο

Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στους πίνακες αυτούς δεν εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο της αιτούσας και των παιδιών. Αντί αυτών εμφανίζονται οι κωδικοί αριθμοί, που έχουν δοθεί από την ΕΕΤΑΑ. Οι αιτούσες μπορούν να δουν τους κωδικούς αυτών και των παιδιών τους καθώς και την αναλυτική κατάσταση του φακέλου τους, στην ειδική εφαρμογή, που έχει επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Σχετικά Άρθρα

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για πρόσληψη μόνιμου ειδικού επιστημονικού προσωπικού

otavoice

Προσλήψεις στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Δήμου Κω

otavoice

ΔΥΠΑ: Aνοιχτό το πρόγραμμα ανέργων 45 ετών και άνω, σε περιοχές υψηλής ανεργίας

otavoice

Που τοποθετούνται 1.144 εργαζόμενοι τεχνολογικής εκπαίδευσης

otavoice

ΑΣΕΠ: Έρχονται 1.137 προσλήψεις σε Νοσοκομεία και ΕΚΑΒ

otavoice

ΑΣΕΠ: Με γνώση Η/Υ προκηρύξεις για 2.500 μόνιμες θέσεις ΔΕ και 817 στα νοσοκομεία

otavoice