OTA VOICE
Απαντήσεις

Η απάντηση του Δήμου Καλλιθέας για την καθίζηση στον υπαίθριο χώρο πάρκινγκ πλησίον του Ηλεκτρικού Σταθμού Ταύρου

Ο Δήμος Καλλιθέας ανταποκρίθηκε άμεσα στην… κρούση του OTAVOICE σχετικά με το θέμα του υπαίθριου χώρου πάρκινγκ, που υπέστη καθίζηση και ενημέρωσε τα εξής:

“Ο Δήμος Καλλιθέας, κινητοποιήθηκε αμέσως μετά το συμβάν, ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια αλλά και να ξεκινήσουν άμεσα τα απαιτούμενα έργα.
Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε, ότι ο χώρος δεν ανήκει στο Δήμο, η εκτέλεση εργασιών συντήρησης του Ιλισού καθώς και της αποκατάστασης της καθίζησης στον χώρο του υπαίθριου χώρου στάθμευσης παραπλεύρως του σταθμού ΗΣΑΠ «Ταύρος» δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Δήμου. Ο Δήμος Καλλιθέας συνέδραμε από την πρώτη στιγμή, έκανε αυτοψία με τις δικές του υπηρεσίες, ενώ καλέσαμε και την ΕΜΑΚ προκειμένου να έχουμε μια πλήρη εικόνα για το πρόβλημα. Πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις, ενόψει πιθανών ακραίων καιρικών φαινομένων. Στις 9 Αυγούστου, είχαμε συνάντηση με αρμόδιους παράγοντες και τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, όπου αποφασίστηκε η αποκατάσταση της ζημιάς η εκπόνηση σχετικής μελέτης η οποία όμως θεωρούμε ότι έχει καθυστερήσει πολύ.
Ως Δήμος, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και συνεχίζουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίσπευση των διαδικασιών για την οριστική αντιμετώπιση του ζητήματος και την ασφαλή επαναλειτουργία του χώρου στάθμευσης”.

Για να θυμηθείτε το θέμα πατήστε ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα

Η απάντηση του Δημάρχου Βριλησσίων για το ρέμα Βριλησσού

otavoice

Αναμονή απάντησης Δήμων Βριλησσίων-Χαλανδρίου για το ρέμα Βριλησσού

otavoice

Καμία απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας για την επιστολή διαμαρτυρίας καταστηματαρχών των οδών Σκρα και Βεργίνας

otavoice

Σύσταση “Πρωτοβουλίας Γονέων” στα Βριλήσσια – Στάση αναμονής από τους κατοίκους

otavoice

Αναμονή απάντησης του Δήμου Μετεώρων για τα αδέσποτα στην Καλαμπάκα

otavoice