OTA VOICE
Ντουντούκα

Δεν θα μας υποδείξουν τα κόμματα τον Δήμαρχο μας

Σχολιάζει ο Θανάσης Μπέλτσος

Κατοικώ στα Βριλήσσια 23 χρόνια και ποτέ δεν περίμενα να μου υποδείξουν τα κόμματα ποιο Δήμαρχο θα επιλέξω. Αυτό το έχω ως αρχή. Όποιος επιδιώκει μέσα από κομματικά χρίσματα να μου καθορίσει την καθημερινότητα μου δεν βαδίζει στο δικό μου δρόμο.Όποιος βλέπει την ενασχόληση με την Πόλη μου σαν μέσο πολιτικής επιβίωσης ή βιοπορισμού πάλι δεν βαδίζει στο δρόμο μου.

Αυτές τις λογικές τις πολέμησα και θα τις πολεμήσω. Κριτήριο μου πάντα υπήρξε η αναζήτηση καθαρών, έντιμων και ικανών ανθρώπων και μέχρι σήμερα αυτό έπραξα ερχόμενος σε αντίθεση με παλαιοκομματικές ή παρείστικες νοοτροπίες. Δυστυχώς στην Πόλη μας κάποιοι νομίζουν ότι έχουν πνευματικά δικαιώματα και ιδιοκτησιακά διακαιώματα – κάτι σαν κληρονομικό δίκαιο- και ούτε λίγο ούτε πολύ θα πρέπει να κινηθούμε μέσα από τις δικές τους πεπατημένες λογικές.

Το μεγαλύτερο προσόν σε κάποιο άνθρωπο είναι να καταλαβαίνει πότε πρέπει να σταματάει και να κρατάει την αξιοπρέπεια του.Πότε πρέπει να λέει ένα ευχαριστώ στην κοινωνία που του έδωσε απλόχερα την εμπιστοσύνη της και κάποια στιγμή να καταλάβει ότι ο Δήμαρχος δεν είναι επάγγελμα, δεν είναι σκαλοπάτι πολιτικής ανέλιξης, δεν είναι μέσο πλουτισμού.

Θέλω να πιστεύω ότι μπαίνοντας σιγά σιγά στην προεκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα δούμε στην Πόλη μας να κυριαρχούν άλλες νοοτροπίες και λογικές που δεν θα αναπαράγουν το χθες και δεν θα μας εγκλωβίζουν σε κομματικά παιχνίδια αλλά και σε προσωπικές στρατηγικές. Σέβομαι την προσφορά του καθενός αλλά ας σεβαστούν και όλοι αυτοί την Πόλη που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Είναι οι πρώτες σκέψεις μου βλέποντας, ακούγοντας, αφουγκράζοντας, αγωνιώντας και ελπίζοντας σε κάτι διαφορετικό. Ποτέ δεν ζήτησα, ποτέ δεν απαίτησα, ποτέ δεν αντάλλαξα αλλά και ποτέ δεν ανέχτηκα. Σύντομα θα επανέλθω….

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice