OTA VOICE
Ντουντούκα

Ο Ριχάρδος με τα δυο πρόσωπα, της νομιμότητας και της παρανομίας

Σχολιάζει ο Θανάσης Μπέλτσος

Ο Ριχάρδος των παιδικών μας χρόνων έγινε εφιάλτης των γηρατειών μας. Σε ένα βρώμικο σύστημα τρωκτικών και αρπακτικών η τοκογλυφία είναι τρόπος ζωής και σε αυτή στηρίζεται η λειτουργία καθημερινά της αγοράς. Όποιοι παριστάνουν τους έκπληκτους απλά πουλάνε παραμύθια. Δεν ξέρετε το ρόλο που παίζουν οι κάθε λογής Ριχάρδοι με ανταλλακτήρια και ενεχυροδανειστήρια;

Δεν ξέρετε ποιό ρόλο παίζουν τα χιλιάδες μαγαζάκια αγοράζω χρυσό, που ξεφύτρωσαν στην κρίση σαν τα μανιτάρια; Ποιό ρόλο παίζουν οι εισπρακτικές και κάποιες δικηγορικές εταιρίες; Απλά ήρθε η ώρα και πιστεύω ότι είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών, όχι επιτυχία των διωκτικών αρχών, να μπει ένα από τα πολλά κυκλώματα στην φυλακή. Τα χάλασαν στην μοιρασιά, τους πήρε μεγαλύτερο μερίδιο, τους έριξε σε δουλειές, εκβίασε λάθος άτομα …κάπως έτσι αλληλοκαρφώνονται τα βρώμικα συστήματα.

Όμως οι Ριχάρδοι παραμένουν εκεί έξω, είτε στην επίσημη μορφή τους ως τραπεζικό σύστημα, είτε στην παράνομη ως μαυραγορίτες και τοκογλύφοι. Πόσοι από το σύστημα εξουσίας συνεργάστηκαν με Ριχάρδους και πόσοι παρείχαν με το αζημίωτο πέπλο προστασίας είναι γνωστό στην πιάτσα….τώρα αν λέγεται Ριχάρδος ή Στουρνάρας ο λαός το ξέρει και έχει υποστεί τις συνέπειες.

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice