OTA VOICE
Ντουντούκα

Κερδίσαμε την εμπιστοσύνη σας και συνεχίζουμε δυναμικά…!

Συμπληρώσαμε 6 μήνες ζωής από την 10η Οκτώβρη και σας ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση στο ταξίδι της ενημέρωσης.

281.097 χρήστες επέλεξαν το OTAVOICE.GR μέσα σε αυτό το εξάμηνο για την ενημέρωση τους και αυτό μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και με την ίδια πολιτική την μάχη της ενημέρωσης.

Το αποτέλεσμα της δουλειάς μας δεν βασίστηκε σε διαφημιστικές καμπάνιες (άλλωστε δεν διαθέσαμε μέχρι σήμερα ούτε ένα ευρώ για κάτι τέτοιο) αλλά ήταν η αποδοχή από όλους εσάς της εικόνας που δώσαμε μέσα από την οπτική μας για την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και για σημαντικά γεγονότα της καθημερινότητας.

Για ένα θεματικό πόρταλ που δεν μπήκε στον πειρασμό της… γαργαλιστικής ειδησιογραφίας (που δυστυχώς «πουλάει») τα συγκεκριμένα νούμερα επισκεψιμότητας είναι δείγμα ότι οι πολίτες εκτίμησαν την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και την ποιότητα του OTAVOICE και της δημοσιογραφικής ομάδας του και το εμπιστεύτηκαν ως ένα Μέσο για την ενημέρωση τους.

Θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω όσους μας στηρίζουν στο δύσκολο εγχείρημα μας και να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια δύναμη και την ίδια καθαρότητα να υπηρετούμε την ενημέρωση με βασικό άξονα την τοπική αυτοδιοίκηση.

Όσοι με ξέρουν αντιλαμβάνονται ότι το εννοώ και ότι έχω μάθει να κερδίζω μάχες…

Κερδίσαμε την εμπιστοσύνη σας και συνεχίζουμε δυναμικά…!

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice