OTA VOICE
Ντουντούκα

Φτιάξτε μια μεγάλη δομή “μεταναστών” 50.000 θέσεων, μακριά από σύνορα και πόλεις

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος 

Το μοντέλο με τα hotspot και τα κέντρα-παράκεντρα φιλοξενίας σε όλη τη χώρα απέτυχε. Αυτοί που πέτυχαν είναι οι αετονύχηδες που τσέπωσαν εκατομμύρια ευρώ εις βάρος ακόμη και της εθνικής ασφάλειας. Η συσσώρευση δεκάδων χιλιάδων στα νησιά του Αιγαίου αποτελεί πλέον ύψιστο θέμα εθνικής ασφάλειας , δεδομένης και της τουρκικής επιθετικότητας. Τα χθεσινά και σημερινά γεγονότα στη Λέσβο, ήταν το τελευταίο καμπανάκι.

Η μεταφορά σε κάθε γωνιά της χώρας ομάδων παράτυπων μεταναστών, μετατρέπει τη χώρα σε αποθήκη ψυχών, γιγαντώνει το πρόβλημα μιας και βάζει σε κίνδυνο πόλεις και χωριά , υποβαθμίζει και διχάζει τις τοπικές κοινωνίες.

Η πρακτική  της μίσθωσης εγκαταλελειμμένων κτηρίων μέσω της Ύπατης Αρμοστείας έχει εξελιχθεί σε μια τεράστια μπίζνα , που χωρίς εθνικό σχέδιο αποθηκεύει χιλιάδες παράνομους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας , οι οποίοι επιδοτούνται και κινούνται ελεύθερα , αυξάνοντας τα φαινόμενα παραβατικότητας.

Το αφήγημα απέτυχε , οι μάσκες έπεσαν οι μαγαζάτορες του μεταναστευτικού αποκαλύφθησαν.

Τι γίνετε τώρα; Θα φτιάξουμε όπως λένε 20 δομές σε ισάριθμα μέρη; Θα δημιουργήσουμε 20 νέες εστίες μέσα στη χώρα αντίθεσης και σύγκρουσης με τις τοπικές κοινωνίες; Θα υποβαθμίσουμε 20 περιοχές; Θα αφήσουμε ταυτόχρονα, να λειτουργούν όλες αυτές οι ανεξέλεγκτες δομές δίπλα στα σπίτια μας και στις αυλές μας;

Μια και μόνη δομή ( το πολύ άλλη μία) χωρητικότητας των 50.000 θέσεων, σε τοποθεσία εκτός αστικού περιβάλλοντος , τουριστικής, βιομηχανικής ή πολιτισμικής αξίας  και μακριά από την συνοριακή γραμμή ( ειδικά με Τουρκία – Αλβανία). Ούτε ένας στα νησιά μας.

Μια δομή οργανωμένη με υψηλά στάνταρ ασφαλείας , υγιεινής που θα παρέχει υπηρεσίες ανθρώπινης ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ διαβίωσης μέχρι να επιστρέψουν στις πατρίδες τους ή αν κάποιοι το δικαιούνται να πάρουν άσυλο. Μια δομή που θα παρέχει ειδικά σε οικογένειες με ανήλικα παιδιά υπηρεσίες μόρφωσης , δημιουργίας και ψυχαγωγίας.

Χωρισμένοι ανά κατηγορίες βάση θρησκεύματος και εθνότητας , για να αποφεύγονται οι συγκρούσεις.

Δεν είμαστε ρατσιστές , καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι από αυτούς είναι κυνηγημένοι και τρομαγμένοι. Δεν μπορεί όμως η Ελλάδα να τους απορροφήσει και να τους δώσει μόνιμη κατοικία. Αυτό το μήνυμα πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Να γνωρίζουν ότι θα απελαθούν.Αρκετό βάρος σηκώσαμε. Ένα μικρό κομμάτι με αυστηρά κριτήρια μπορεί να ενταχθεί. Μέχρι εκεί.

Οι διακινητές , δηλαδή οι ΜΚΟ, επικοινωνιακά προτάσσουν εικόνες με μικρά παιδιά για να διεγείρουν τις ανθρωπιστικές μας αξίες , ρίχνοντας σκόνη στην αληθινή εικόνα. Προβάλλουν μερικές εκατοντάδες ασυνόδευτα την ίδια ώρα που δεκάδες χιλιάδες παράνομοι από χώρες ιδιαίτερα προβληματικές χώρες ( πχ Σομαλία- Αλγερία) εισέρχονται ανεξέλεγκτα.

Πέρα από την μπίζνα που έχει στηθεί , υπάρχει το σχέδιο εποικισμού και  της αλλοίωσης του πληθυσμού σε μια χώρα που μειώνεται ραγδαία το ελληνικό στοιχείο (το 2050 θα είμαστε μετά βίας 8 εκατ.) , όπου 600.000 ελληνόπουλα αναγκάστηκα σε φυγή. Μια μειοψηφία διεθνιστών εργολάβων χρησιμοποιούν την καραμέλα της ακροδεξιάς ρητορικής και μια μικρή μερίδα ακραίων στοιχείων παίζουν το παιχνίδι τους, για να μην γίνεται τίποτα. Όπως έγινε και στις Πρέσπες, ίδια τακτική.

Μόνο που πλέον τα γεγονότα τρέχουν , οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές , η τουρκική επιθετικότητα εντείνεται και οποιαδήποτε δική μας αναβλητικότητα και εγκλωβισμός σε ψευτοδιλήμματα θα οδηγήσει σε ανεπανόρθωτη εθνική ζημιά.

Στο κάτω κάτω να εφαρμοστεί επιτέλους σε αυτή τη χώρα αυτό που θέλουν οι πολλοί …. και  όχι αυτό που επιβάλλουν εξωγενείς παράγοντες και ανυπόστατες εθνικά μειοψηφίες.

 

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice