OTA VOICE
Ντουντούκα Ροή Ειδήσεων Γενική

Άλλαξε κάτι ή συνεχίζουμε στην ίδια γραμμή, με ή χωρίς Σύμβολα

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος 

Σκέφτομαι βλέποντας τις δυο εικόνες ότι και οι προηγούμενοι που έβαζαν για ντεκόρ την γαλανόλευκη και το Εθνόσημο, Πρέσπες υπέγραψαν , Ίμια δημιούργησαν.

Ποτέ δεν ήμουν με τους τύπους και τα πρωτόκολλα, αλλά με την ουσία και τις πράξεις που αποδείκνυαν το αίσθημα εθνικής ευθύνης και συνείδησης.Το σεβασμό στην Ιστορία του Έθνους.

Το γεγονός ότι δεν ένιωσαν την ανάγκη από την Προεδρία της Δημοκρατίας,να πλαισιώσουν την πολιτική ηγεσία με τα εθνικά σύμβολα, σίγουρα λέει κάτι και δεν είναι μια ωραία και αποδεκτή εικόνα. Γιατί η γυναίκα του καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια , θα πρέπει και να φαίνεται.

Δεν θα λαικίσω, αλλά οφείλω να πω δημόσια ότι αυτή η εικόνα δεν μου αρέσει καθόλου και ως προς το ντεκόρ και ως προς τα πρόσωπα.Μπορεί τα ρούχα να μην κάνουν τον παπά, αλλά κάποια πράγματα στη ζωή έχουν την αξία τους και το συμβολισμό τους.

Αναρωτιέμαι επίσης, πολιτικά πρόσωπα που συμμετέχουν στην συνάντηση και προβάλλουν έντονα την εθνική τους προσήλωση και υπόσταση, γιατί δεν είπαν μια κουβέντα και μπήκαν στο κάδρο, με χαρά που ξεχειλίζει στα πρόσωπα τους;

Σχετικά Άρθρα

Μεγάλη πυρκαγιά στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης – Ζημιές σε σπίτια

otavoice

Live από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η εκλογή Πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

otavoice

Παράταση του καύσωνα έως την Κυριακή με 40άρια

otavoice

Αποχώρησε με αιχμές ο Γιάννης Δραγασάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ

otavoice

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στο Σοφικό Κορινθίας

otavoice

Κλειστοί όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι από 12:00 έως 17:00 λόγω καύσωνα

otavoice