OTA VOICE
Ντουντούκα

Εθνική απειλή: Υπογεννητικότητα ή κορονοϊός;

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος 

Συγκρίνοντας τα στοιχεία γεννήσεων και θανάτων στη χώρα μας , βλέπουμε πως η ψαλίδα διευρύνεται προς την πλευρά των θανάτων. Για το έτος 2019 το ισοζύγιο είναι αρνητικό , με 41.202 θανάτους περισσότερους από τις γεννήσεις. Συγκεκριμένα μέσα στο 2019 απεβίωσαν 124.965 συνάνθρωποι μας, ενώ γεννήθηκαν 83.763 παιδιά. Είναι το μεγαλύτερο χάσμα στην ιστορία της χώρας και ο ρυθμός που καταγράφεται την τελευταία 10ετία είναι καταιγιστικός. Ειδικά από το 2015 ο ρυθμός εκτινάχθηκε επικίνδυνα, απόρροια της έντονης φτωχοποίησης από το 2010 και μετά με τις μνημονιακές πολιτικές αλλά και την επικράτιση άλλων κοινωνικών προτύπων.

Η οικογένεια σαν κοινωνικό πρότυπο σκόπιμα υποβιβάστηκε και προβλήθηκαν αρρωστημένα μοντέλα στηριγμένα σε ένα πλαστό αφήγημα κοινωνικής απελευθέρωσης και αυτοδιάθεσης.

Όλοι μιλάνε για το πρόβλημα της υπογεννητικότητας, κυβερνήσεις και πολιτικά κόμματα, υπόσχονται μέτρα στήριξης της οικογένειας αλλά στην πράξη δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Απεναντίας έχουν διευρύνει τον κύκλο της φτωχοποίησης αποτρέποντας τα νέα ζευγάρια να δημιουργήσουν πολυμελής οικογένειες, όταν τα εκατομμύρια εποίκων από τριτοκοσμικές χώρες αναπαράγονται στη χώρα μας με ιλιγγιώδεις ρυθμούς , γεγονός που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην πληθυσμιακή αλλοίωση της χώρας. Υπολογίζεται από στατιστικές μελέτες ότι σε μια 50ετία ο ελληνικός πληθυσμός θα είναι το 30% του συνολικού πληθυσμού της χώρας. Θα είμαστε δηλαδή οι Έλληνες μειοψηφία στη χώρα μας , με μια μουσουλανική-ισλαμική πλειοψηφία , με ότι συνεπάγεται αυτό.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση έχει σημάνει συναγερμό για την επιδημία του κορονοϊού, σαν να έρχεται η συντέλεια του κόσμου, λαμβάνοντας πρωτοφανή μέτρα, αναστέλλοντας την ομαλή λειτουργία της οικονομικής και κοινωνικής δρατηριότητας , ξοδεύοντας εκατοντάδες εκατομμύρια για την διαχείρηση της. Ποσά που ποτέ δεν ξοδεύτηκαν με τέτοια ευκολία και σπουδή, για την αντιμετώπιση της ραγδαίας μείωσης του πληθυσμού.

Τελικά γεννάται το ερώτημα. Ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία. Η επιδημία του κορονοϊού με 0,05% θνησιμότητα ή η υπογεννητικότητα που οδηγεί σε εθνικό όλεθρο;

Η μοναδική εμφανής πολιτική είναι η στήριξη των εκατοντάδων χιλιάδων παράνομα εισερχομένων στη χώρα μεταναστών και η πολιτική ενσωμάτωσης τους στην ελληνική πραγματικότητα. Κάποτε ο τούρκος πολιτικός Τουρκούτ Οζάλ είχε πει  πως την Ελλάδα δεν θα την κυριεύσουμε ξανά με πόλεμο αλλά με εποικισμό. Αυτό που ζούμε στις μέρες μας.

Γιατί τα δικά μας παιδιά τα στέλνουμε μετανάστες στο εξωτερικό, απογυμνώνοντας από παραγωγικές δυνάμεις τη χώρα. Δυνάμεις που είναι η ελπίδα και το μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice