OTA VOICE
Ντουντούκα

ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ είχαν-έχουν την ίδια θέση για το ψευδοκράτος και τη Συμφωνία Ντροπής

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Είναι ξεκάθαρο πως ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Καμμένο (όχι συλλήβδην οι ΑΝΕΛ), στις Πρέσπες έκαναν τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό της πολιτικής ελίτ και του ξένου παράγοντα. Αυτά που δεν μπορούσε να κάνει η Νέα Δημοκρατία, όχι γιατί δεν θα τα ψήφιζαν οι βουλευτές της αλλά γιατί θα διαλυόταν στη βάση της και δεν θα έβλεπε ποτέ εξουσία.

Αυτό επιβεβαίωσε και το κλίμα της πρόσφατης επίσκεψης του Υπουργού Εξωτερικών του ψευδοκράτους των Σκοπίων, στην Αθήνα και οι δηλώσεις της ανεκδιήγητης  ΠτΔ και του νεοφιλελεύθερου Κυριάκου Μητσοτάκη, για απαρέγκλιτη τήρηση της Συμφωνίας και στήριξη του ευρωπαικού προσανατολισμού των Σκοπίων με την προδοτική ονομασία.

Η παρουσία τους στα συλλαλητήρια ήταν καθαρά ψηφοθηρική και ψεύτικη, κάτι που αποδεικνύεται σήμερα περίτρανα. Κανείς πλέον από τη Νέα Δημοκρατία δεν αναφέρεται σε προδοτική συμφωνία, ούτε η δήθεν πατριωτική πτέρυγα. Η επίσημη θέση κυβέρνησης – κόμματος είναι πως η Συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ με αρχιτέκτονα τον Κοτζιά είναι μια καλή συμφωνία που πρέπει να εφαρμοστεί κατά γράμμα.

Πατριώτες περαστικά σας…Τελικά όλοι τους είχαν μια αποστολή…. Σιμήτης την βίαια είσοδο στην ΟΝΕ με τον τριπλασιασμό του κόστους ζωής σε μια νύχτα, το γκριζάρισμα στο Αιγαίο (Ίμια), Γ. Παπανδρέου την δολοφονική υπαγωγή στο ΔΝΤ και Σαμαράς-Βενιζέλος τα τρία μνημόνια τη διάσωση τραπεζών, με πλήρη φτωχοποίηση και καταρράκωση του βιωτικού επιπέδου μεσσαίας και κατώτερης τάξης. Ο Τσίπρας την συνέχιση των μνημονίων και το αποτελείωμα της μεσσαίας τάξης, το άνοιγμα των συνόρων και την εισβολή χιλιάδων κατευθυνόμενων μεταναστών, την επίθεση στην Ορθοδοξία και το ξεπούλημα της Μακεδονίας…

Σήμερα έχουν άλλη αποστολή να εκτελέσουν οι υπάλληλοι… Θυάμαι κάποιες  στελεχάρες της Πειραιώς, με γαλανόλευκες να κραυγάζουν στα συλλαλητήρια και να διαρυγνύουν τα ιμάτια τους, σαν τον Αρχιερέα Καιάφα που σταύρωσε τον Ιησού…

Σήμερα όλοι τους ποιούν τη νήσσαν, τσιμουδιά,  έχουν πέσει με τα μούτρα στη μάσα. Εμείς που έχουμε αρχί@@δια και φοράμε παντελόνια παραιτηθήκαμε μόλις τόλμησαν να ψελίσουν για την Μακεδονία, ρίξαμε μια προδοτική κυβέρνηση και διαλύσαμε το μαγαζί του πολιτικού απατεώνα, που έπαιξε το ρόλο του δούριου ίππου.

Για εμάς τους Έλληνες υπάρχει μια και μοναδική Μακεδονία. Στα βόρεια σύνορα μας δεν υπάρχει παρά ένα κρατίδιο απατεώνων που σφετερίζονται για λογαριασμό των ανθελληνικών κέντρων, την Ιστορία, τη Γλώσσα και την ταυτότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Όπως οι εμπνευστές και στηλοβάτες της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών, μαγαρίζουν τους απελευθερωτικούς Μακεδονικούς Αγώνες  απέναντι στους Σλαβοβούλγαρους που εγκλημάτισαν στα ιερά χώματα της Μακεδονίας και προδίδουν τον ηρωικό Παύλο Μελά και χιλιάδες αγωνιστές που θυσιάστηκαν για να ελευθερωθεί η Μακεδονία από οθωμανικό και σλαβικό ζυγό.

Τα σημερινά αποβράσματα των Σκοπίων είναι οι απόγονοι εκείνων που σφαγίασαν τους Έλληνες και σκόρπισαν τον τρόμο στη Μακεδονία. Δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με τη Μακεδονία παρά μονάχα τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει εις βάρος της.

Βέβαια το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο έχει κατορθώσει να εγκλωβήσει την κοινωνία μέσα σε δυο κατευθυνόμενα πολιτικά στρατόπεδα, σε δυο ελεγχόμενα δίπολα, χρησιμοποιώντας μεθόδους προπαγάνδας με στρατευμένα ΜΜΕ και στημένες δημοσκοπήσεις, υπέρβασης και κατάχρησης εξουσίας, καταστρατήγησης της λαικής εντολής, κατασυκοφάντισης της εθνικής συνείδησης  και της πρόταξης ψευδεπίγραφων εκβιαστικών αφηγημάτων.

Η ανοχή και η στήριξη επί χρόνια σε μορφώματα όπως η Χρυσή Αυγή, οδήγησαν στην παραπλάνηση της κοινωνίας, στην ενοχοποίση του πατριωτισμού και στον εγκλωβισμό των πολιτών σε στημένα πολιτικά εκτρώματα. Όπως και η εμφάνιση μιας καθαρής πατριωτικής φωνής ( ΑΝΕΛ) που σημείωσε πρωτοφανή εκλογικά ποσοστά(11%),κατέληξε σε συστημικό φιάσκο και πατερίτσα του Τσίπρα να εκτελέσει το έγκλημα των Πρεσπών, απογοητεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Αποτέλεσμα χθες και σήμερα να μην υπάρχει διέξοδος και να καλείσαι να πάρεις θέση άσπρο ή μαύρο. Πειραιώς ή Κουμουνδούρου.  Μόνο που είναι το ίδιο νόμισμα σε δυο όψεις.

 

.

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice