OTA VOICE
Ντουντούκα

Ο ρατσισμός Μπογδάνου, οι πρόωρες εκλογές και η δημογραφική κατάρρευση της χώρας

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος
Ο βουλευτής Κώστας Μπογδάνος είπε μια πραγματικότητα για την οποία σαν δημοσιογράφος στον πιο διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο τηλεοπτικό σταθμό αποσιωπούσε. Όπως και η συμμετοχή του σε ένα πολιτικό κόμμα που φέρει ακεραίες ευθύνες για την πληθυσμιακή αλλοίωση της χώρας. Αλλά βρε Μπογδάνε τώρα έπεσες από τα σύννεφα… μήπως πλησιάζουν πρόωρες εκλογές και η Νέα Δημοκρατία θέλει τον δικό της Κασιδιάρη;
Όμως αυτοί που έσπευσαν να μιλήσουν για ρατσισμό λόγω της δημοσίευσης των ονομάτων καλά θα κάνουν να αρθρώσουν μια λέξη για το δημογραφικό. Για την γήρανση του πληθυσμού, την υπογεννητικότητα. Δεν συμφωνώ με την στοχοποίηση ανήλικων παιδιών( δεν μου φταίνε σε τίποτα, δεν επέλεξαν αυτά να είναι εδώ και να γεννηθούν εδώ) αλλά δεν θα πέσω στην παγίδα να συσκοτιστεί η πραγματική εικόνα γκετοποίησης της πρωτεύουσας και άλλων περιοχών.
Ότι παιδικοί σταθμοί και νηπιαγωγεία έχουν σε πολλές περιπτώσεις στην συντριπτική τους πλειοψηφία αλλοδαπά παιδιά είναι ένα φαινόμενο που το βιώνουμε έντονα τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν είναι τωρινό ούτε χθεσινό.
Βρήκαν λοιπόν ευκαιρία οι εθνομηδενιστές τον Μπογδάνο που ψαρεύει σε θολά νερά (πολύ πιθανό γιατί βρισκόμαστε μια ανάσα από προκήρυξη πρόωρων εκλογών) για να περάσουν την προπαγάνδα τους και να θεωρηθεί οποιαδήποτε κουβέντα για την αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας, ως ρατσιστική.
Σιωπή για ότι αφορά την πατρίδα μας…. σιωπή αν και ξέρουμε βάση των επίσημων στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ ότι σε μια 50ετία θα είναι οι Έλληνες μειοψηφία στον τόπο τους.
Αυτό βέβαια επιθυμεί το σάπιο πολιτικό σύστημα, είτε προσδιορίζεται δεξιά είτε αριστερά. Μια χώρα άχρωμη άοσμη, χειραγωγούμενη, χωρίς ταυτότητα και στίγμα.

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice