OTA VOICE
Ντουντούκα

Κορονοϊός: Πανδημία γεωπολιτικής επικυριαρχίας – Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Τράμπ, Μπάιντεν, Πούτιν, Μέρκελ, Μακρόν, Τζόνσον, Ντράγκι, Μητσοτάκης, Φον ντερ Λάιεν…. Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, Φαρμακοβιομηχανίες , Γκέιτς.

Θυμηθείτε Γενάρης 2020 όλοι αυτοί οι πλανητάρχες μαζί και τα φερέφωνα τους στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας έλεγαν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα πανδημίας και πως δεν πρόκειται ούτε καν να φτάσει από την Κίνα, σε Ευρώπη και Αμερική.

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του Άριστου Golden Boy Αρκουμανέα προέδρου του ΕΟΔΥ στη χώρα μας. “Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος , ο covid είναι μια απλή ίωση”…

Όλα τα αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη άφησαν τον κατασκευασμένο ιό να διασπαρεί σε κάθε μέρος του πλανήτη και μετά αφού φούντωσε η πυρκαγιά, κήρυξαν πανδημία. Μάλιστα φρόντισαν μεθοδευμένα στον πρώτο κύκλο να υπάρχουν εκατόμβες νεκρών για να τρομοκρατηθούν οι κοινωνίες και να πέσουν αμαχητί στο αφήγημα τους.

Με τόσα ηλεκτρονικά μέσα, με τόσες μυστικές υπηρεσίες και δορυφόρους που μπαίνουν μέχρι και στην ντουλάπα μας δεν έχουν καταφέρει να βρουν την πηγή … παραμύθια για αφελής.

Η Κίνα έπαιξε το ρόλο της (προφανώς και την συμφαίρει όλη αυτή η κατάσταση γιατί μόνο κέρδη αποκομίζει) αλλά έσπευσε να προστατεύσει έγκαιρα τον πληθυσμό της.  Για αυτό έχει μηδαμινές επιπτώσεις.

Η Δύση που παρήγγειλε τον ιό (μην ξεχνάμε πως ο Φάουτσι παραδέχτηκε πως επιχορηγούσαν τα εργαστήρια βιολογίας της Γιουχάν) άφησε τα πράγματα να τρέξουν … να εξελιχθούν, να διογκωθούν για να επιβάλει την δικατατορία του κορονοϊού.

Δείτε στον τρίτο κόσμο εκεί θα έπρεπε κανονικά να υπάρχει ισοπέδωση, με εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς. Εκεί που δεν υπάρχουν συστήματα υγείας, δεν υπάρχουν ΜΕΘ, δεν υπάρχει καν οξυγόνο, ούτε εμβόλιο. Και όμως δεν υπάρχει πανδημία στις αφρικανικές χώρες (Κογκό, Σενεγάλη, Μπενίν, Νιγηρία, Σομαλία, Αιθιοπία…) μετά από δυο χρόνια με την ένταση που την ξέρουμε στις προηγμένες χώρες… Αυτό γιατί αυτές οι χώρες είναι ούτως ή αλλιώς εξαθλιωμένες και χειραγωγούμενες . Το παιχνίδι παίζεται σε Ευρώπη και Αμερική.

Κανένας δεν μας εξηγεί γιατί η Κίνα που ήταν η πηγή της εκδήλωσης του COVID19, εδώ και ένα χρόνο έχει τελειώσει σε ποσοστό 99.999%.

Δείτε τους νεκρούς ανά χώρα και εκατομμύριο πληθυσμού να καταλάβετε ότι εδώ γίνεται ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας προσχεδιασμένο. Ένα έγκλημα που έχει ξεκάθαρη στόχευση, την χειραγώγηση του πλανήτη στην πολιτική της παγκοσμιοποίησης.

Βραζιλία 2.853, ΗΠΑ 2,371, Βρετανία 2.102, Ισπανία 1.877 , Γαλλία 1.809, Ρωσία 1.791, Αυστρία 1.317, Γερμανία 1.181, Ολλανδία 1.100 είναι μια δειγματοληπτική αποτύπωση σε παγκόσμιο επίπδο των νεκρών ανα εκατομμύριο πληθυμσού.

Κίνα 3, Ν. Κορέα 63, Αυστραλία 75, Ιαπωνία 156, Νορβηγία 173, Αίγυπτος 189, Φιλανδία 225, Δανία 490, χώρες με δομές , όχι τριτοκοσμικές για να μας πουν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία, είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος που αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι κάποιοι ήθελαν και επιδίωξαν την εξάπλωση και συνεχίζουν να επενδύουν σε αυτή.

Η πανδημία του κορονοϊού, δεν είναι επιδημειολογική πανδημία, είναι πανδημία γεωπολιτικής επικυριαρχίας. Αλλάζουν τις ζωές μας, την  καθημερινότητα μας, καταργούν θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιώματα, ελευθέριες. Εγκαθιστούν μια κοινωνία φοβισμένων και υποτελών πολιτών. Μια κοινωνία από καταναλωτικά ζόμπι. Αποσυνθέτουν τις κοινωνίες, τις διχάζουν. Ασκούν πρωτοφανή βία, στοχοποιούν την θρησκεία, όπως η Ορθοδοξία γιατί είναι ηθικός φραγμός στα αρρωστημένα σχέδια τους. Ευνοούν την εξάπλωση του Ισλάμ γιατί εξυπηρετεί στην εγκαθίδρυση του φόβου.

Η κερδοσκοπία των φαρμακοβιομηχανιών δεν είναι η κεντρική στόχευση. Αυτή είναι μια παρενέργεια του σχεδίου. Είναι τα κέρδη των συνεργών στο έγκλημα.  Δεν γίνεται αυτός ο παγκόσμιος ρημαγδός, μόνο για να γεμίσουν τα ταμεία της FPIZER και της ASTRAZENECA,  αυτή είναι η εύκολη ανάγνωση…που τους βολεύει.

Είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Μην περιμένετε να δείτε παγκόσμιο πόλεμο με τάνκς , φρεγάτες και μαχητικά αεροσκάφη. Με στρατούς. Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει και είναι αόρατος.

Ο πλανήτης είναι ένα βήμα πριν να παραδοθεί ολοκληρωτικά στην νέα τάξη.

Το ερώτημα είναι αντέχουμε σαν ανθρωπότητα να δούμε κατάματα την αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι και να αντιδράσουμε;

Μην ξεχνάμε πως όλοι εμείς η κοινωνία των πολιτών είμαστε το 99% του πληθυσμού της γης. Αυτοί είναι μια σάπια ελίτ μειοψηφίας.

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice