OTA VOICE
Ντουντούκα

Διαφορετικότητα: Δικαίωμα ή βιομηχανία προπαγάνδας;

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Σέβομαι απόλυτα την διαφορετικότητα. Πάντα είχα φίλους που διέφεραν σεξουαλικά, αλλά ποτέ δεν αποτέλεσε για μένα αφορμή να τους θέσω στο περιθώριο ή να υιοθετήσω οποιαδήποτε μορφή κοινωνικού ρατσισμού. Όποιος έχει αρχές, ξέρει να σέβεται κάθε πλάσμα. Δεν σέβομαι όμως την κατευθυνόμενη προπαγάνδα να μεταλλαχθεί η κοινωνία και να επιβληθεί μια νέα πραγματικότητα με χαρακτηριστικά ισοπέδωσης, αξιακής καταβαράθρωσης και αλλοίωσης του ανθρώπινου είδους. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, της έκφρασης και της επιλογής. Είμαι ο πρώτος που πολεμά κάθε μορφή υποχρεωτικότητας.
Εδώ όμως μιλάμε πια για μια μεθοδευμένη προσπάθεια να αλλάξουν τα δεδομένα και να επιβληθεί η διαφορετικότητα σαν κανονικότητα.

Το να προσπαθείς με διάφορα μέσα να διαφημίζεις και πολλές φορές με προκλητικό τρόπο την διαφορετικότητα δεν στοχεύεις στην δική σου ελευθερία, που άλλωστε την έχεις, αλλά επιχειρείς να κάνεις προσηλυτισμό και κυρίως παιδομάζωμα.

Τι κριτήριο έχουν παιδιά ανήλικα όταν βλέπουν εικόνες σαν την διαφήμιση της Pantene; Τι πρότυπο περνάς σε ένα 5χρονο αγοράκι όταν του προβάλεις εικόνες ότι μπορεί να προσεγγίζει ερωτικά ένα συμμαθητή του και πως αυτό είναι φυσιολογικό; Δεν το διδάσκεις, αλλά το παρακινείς. Είναι σαφές ότι προσπαθούν να περάσουν στο υποσυνείδητο κυρίως των νέων γενιών ότι αυτό είναι όχι μόνο κοινωνικά αποδεκτό, αλλά και επιθυμητό. Τι νόημα έχουν οι λεγόμενες παρελάσεις υπερηφάνειας; Γιατί θα πρέπει να προκαλούν και να δείχνουν με ένα άσχημο τρόπο την διαφορετικότητα τους;

Ποιος τους απαγορεύει ακόμη και δημόσια να εκφραστούν; Ως προς τι στήνετε αυτό το κιτς πανηγύρι που δεν τιμά τους ίδιους τους συμμετέχοντες;

Δεν μιλάμε λοιπόν για δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά για μια βίαιη και ύπουλη προσπάθεια επιβολής μιας νέας πραγματικότητας.
Δεν μιλάμε για συντηρητισμό, αλλά για ηθικό ξεπεσμό. Η ηθική χαλάρωση που λανσάρουν οδηγεί σε γενικευμένη κοινωνική σήψη. Δείτε τα φαινόμενα της καθημερινότητας που έχουν πάρει μορφή καταιγίδας. Έκρηξη ανηθικότητας, βίας και απανθρωπιάς. Πρότυπα φαιδρά, εύκολο χρήμα, ναρκωτικά, πορνεία, ευκαιριακές σχέσεις, ανωμαλία και παιδεραστία. Βίαιες ερωτικές συμπεριφορές και κοινωνική αποξένωση.
Ακόμη και η μάστιγα των τατουάζ, που προσωπικά την θεωρώ δείγμα έλλειψης προσωπικότητας, είναι μια παρέμβαση στο ανθρώπινο σώμα που από πίσω κρύβεται μια βιομηχανία προπαγάνδας και αλλαγής του τρόπου ζωής. Όλα αυτά είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Έχουν μια αλληλουχία και στοχεύουν στο ίδιο αποτέλεσμα.
Έχει στηθεί μια παγκόσμια βιομηχανία προπαγάνδας τη τελευταία 20ετία και με το πρόσχημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του ψευτοπροοδευτισμού, της κοινωνικής απελευθέρωσης, επιβάλλουν τα σχέδια τους.
Για αυτό και υπάρχει πολεμική κατά της Οικογένειας, της Πατρίδας και της Πίστης. Είναι οι εχθροί τους, που καταρρίπτουν το ψεύτικο αφήγημα τους. Η ηθική χαλάρωση ανοίγει το δρόμο τους. Είναι τυχαίο που δεν ενισχύεται ο θεσμός της οικογένειας;
Το διακύβευμα δεν είναι τα δικαιώματα των διαφορετικών, αυτά έχουν κατοχυρωθεί με το παραπάνω ξεπερνώντας ακόμη και κόκκινες γραμμές. Το διακύβευμα είναι η κοινωνία μας, ο αξιακός μας κώδικας, η ανθρώπινη υπόσταση και φύση.

Το διακύβευμα είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice