OTA VOICE
Ντουντούκα

Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Φανταστείτε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Ευρώπη να φλέγεται από το Ναζισμό και οι πολίτες να σχολιάζουν και να διαπληκτίζονται με τι έγινε στις Σταυροφορίες και τα εγκλήματα των Άγγλων αποικιοκρατών. Όπως λέμε στην κοινή διάλεκτο, να πετάνε χαρταετό.

Αυτό γίνεται σήμερα και δεν γίνεται τυχαία αλλά για να δοθεί άλλοθι στον εισβολέα Πούτιν. Ενώ διαπράττεται ένα πρωτοφανές ανθρωπιστικό έγκλημα, ενώ απειλείται με αφανισμό ένα Έθνος με μακρά ιστορία (από τον 9ο αιώνα), η μονταζιέρα ασχολείται με τι έγινε στη Σερβία, στο Ιρακ, στην Κούβα (που καταδικάζουμε τα εγκλήματα απερίφραστα) και ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία επιβλήθηκε από τη Δύση για τα ενεργειακά και τα γεωπολιτικά. Λες και σήμερα δυτικά στρατεύματα έχουν εισβάλει στην Ουκρανία και δολοφονούν αμάχους και παιδιά….
Λες και δεν είναι η αιτία το αφήγημα του αρρωστημένου αναθεωρητισμού και του πανσλαβισμού που εμφανώς προσπαθεί να υλοποιήσει ο Πούτιν, ανασυστήνοντας την πρώην σιδηρά ΕΣΣΔ, με νέο μακιγιάζ.

Έχουν βγει όλοι οι στρατευμένοι απο την πρεσβεία αναλυτές, διεθνολόγοι, καθηγητάδες,άκαπνοι απόστρατοι να μας πείσουν πως αυτό που όλοι βλέπουμε,το προφανές, δεν είναι έτσι και πως ο καλός Πούτιν διακιολογημένα μπούκαρε στην Ουκρανία και δικαιολογημένα αύριο θα μπουκάρει σε Μολδαβία, Εσθονία, Λετονία ….

Η αθλιότητα είναι πως όσοι λένε αυτά προβάλουν ταυτόχρονα υποκριτικά το ανθρωπιστικό μέρος μιλάνε για δημοκρατία ελευθερία και ανεξαρτησία. Δεν επιτρέπουν όμως στον Ουκρανικό λαό να αγωνιστεί για όλα αυτά , αλλά τον κατατάσσουν να είναι φερέφωνο και αποικία της Μόσχας.
Τι ακριβώς επιδιώκεται και τι ζητάτε; Να συνεχιστεί το ολοκαύτωμα και να κάτσει η Δύση στα αυγά της μέχρι να μην μείνει ούτε ένας Ουκρανός πολίτης ζωντανός ή ξεριζωμένος;

Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές…

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice