OTA VOICE
Ντουντούκα

Παραγραφή Siemens: Η δικαιοσύνη και πάλι υπηρέτης της πολιτικής-οικονομικής μαφίας

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή έγινε Fast track εν μέσω λαϊκών συγκεντρώσεων και δεν παραγράφηκε.
Η δίκη της εγκληματικής συμμορίας Χριστοφοράκου χάθηκε στο λαβύρινθο της ανομίας και της εξάρτισης εντός Θέμιδος.
Κυβέρνηση και αντιπολίτευση δεν άρθρωσαν μια λέξη για τον κίνδυνο παραγραφής. Δεν έκαναν την παραμικρή παρέμβαση να οριστεί δικάσιμος πριν την παραγραφή, την ίδια ώρα που προκαλούν χαμό για ψύλλου πήδημα. Τυχαίο;
Η Θεία Δίκη πότε θα έρθει;

Όσο για τους ενόχους, είναι γνωστοί … στα 20 χρόνια που χρειάστηκαν για την παραγραφή κυβέρνησαν και έλεγχαν την δικαιοσύνη τα 11 η ΝΔ , τα 3 ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τα 2 το ΠΑΣΟΚ και τα 4 ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτοί διόριζαν τα όργανα της Δικαιοσύνης, καθώς δεν υπάρχει καμιά απολύτως ανεξαρτησία και οι ηγεσία της είναι κομματικές επιλογές και μόνο.

Πιστεύει κανείς πολίτης ότι η έρευνα που διέταξε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν είναι για τα μάτια του κόσμου; Για να παραπλανηθεί και να αποσυμπιεστεί η κοινωνία που βράζει; Τι έκαναν μέχρι σήμερα ο κ. Ντογιάκος και οι συν αυτώ; Δεν ήξεραν τις ημερομηνίες παραγραφής; Το ίδιο και ο Υπουργός Κ. Τσιάρας που βρίσκεται επί τρία χρόνια στο τιμόνι της δικαιοσύνης.

Ποιοι τα άρπαξαν από την καταδικασμένη εγκληματική συμμορία Χριστοφοράκου; Ποιοι τους φυγάδευσαν όταν ξεσκεπάστηκε το σκάνδαλο;

Η παραγραφή του εγκλήματος της Siemens είναι η κορυφή στο παγόβουνο μιας σάπιας ελίτ. Σκάνδαλο Energa αποφυλακίστηκε ο Φλώρος. Σκάνδαλο εξοπλιστικών, αποφυλακίστηκε ο Παπαντωνίου. Σκάνδαλο NOVARTIS κουκουλώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες όταν σε όλο τον κόσμο έπεσαν καμπάνες. Σκάνδαλα Χρηματιστηρίου, Ολυμπιακών Έργων, Ομόλογα, Θαλασσοδάνεια…. καμιά απολύτως απονομή δικαιοσύνης καμιά τιμωρία στην καταλήστευση του ελληνικού λαού.

Την ίδια ώρα που φυλακίζονται και πληρώνουν πρόστιμα  ο κουλουράς, ο καστανάς και η γιαγιά που πουλάει χόρτα μέσα στο κρύο και στη βροχή για να επιβιώσει.

Πιθανά σε λίγο καιρό να δούμε τον καταδικασμένο Χριστοφοράκο,  να πίνει καφέ στο Σύνταγμα, να δίνει συνέντευξη στο ΣΚΑΙ, ενώ δεν θα μου έκανε έκπληξη να συμπεριληφθεί σε ψηφοδέλτιο στις ερχόμενες εκλογές.

Μετά μας προκαλεί εντύπωση και ανησυχία που ο κόσμος αναζητά ελπίδα σε ακραίες μορφές και ακραία πολιτικά σχήματα.

Ντράπηκε και η ντροπή, με τα καμώματα τους!!!!

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice