OTA VOICE
Ντουντούκα

Μαυραγορίτες πετρελαίου, αισχροκέρδεια και ρωμαϊκές γαλέρες

Σας δουλεύουν ψιλό γαζί και εσείς νομίζεται πως είναι η κρίση. Πριν την άνοδο των τιμών(προ ρωσικής εισβολής) το πετρέλαιο κίνησης είχε 1,3 ευρώ/ λίτρο και η βενζίνη 1,7 ευρώ/λίτρο. Σήμερα το πετρέλαιο έχει 2,13 ευρώ/λίτρο και η βενζίνη 2,02 ευρώ/λίτρο. Οι τιμές είναι πρωινές από πρατήρια στη Λ. Μεσογείων.

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος 

Εγώ ρωτάω. Το προϊόν είναι το ίδιο, από την ίδια πηγή. Πως δικαιολογείται το πετρέλαιο να αυξηθεί 80 λεπτά/λίτρο και η βενζίνη 32 λεπτά/λίτρο. Αν δεν είναι κατευθυνόμενη αισχροκέρδεια τι είναι; Αν δεν έχει επιβληθεί από τα κυκλώματα εμπορίας η εκτόξευση του πετρελαίου τότε τι είναι;
Ότι έγινε στα τρόφιμα, γίνεται και στα καύσιμα. Συμμορία κράτους και καρτέλ πολυεθνικών και επιχειρηματικών ομίλων.


Αλλά είπαμε, γίνονται για πρώτη φορά έλεγχοι στην αγορά, χιλιάδες, μόνο που οι έλεγχοι έπρεπε να γίνονται στα Υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης που κατευθύνουν την κερδοσκοπία και στις έδρες της Motor Oil, του Μυτιλιναίου, του Σκλαβενίτη και του ΑΒ.

Εκεί που επίσημα καταλήγει το υπερκέρδος από το καπέλο σε αγαθά και υπηρεσίες. Αύξηση εσόδων το κράτος, αύξηση εσόδων και κερδών οι μεγάλοι όμιλοι. Ρεκόρ κερδών αυτοί, ρεκόρ φτώχειας εμείς. Όλα αυτά μέσα σε περίοδο πρωτοφανούς κρίσης και μετά μας λένε πως έχουν κοινωνική πολιτική, πως στηρίζουν την ελληνική οικογένεια και επιχείρηση.
Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν και καλά μας κάνουν. Αφού έχετε καταπιεί την γλώσσα σας έχοντας αποκτήσει μια νοοτροπία δούλου σε ρωμαϊκές γαλέρες. Είναι ώρες ώρες που σκέφτομαι ότι μπορεί να μας αξίζει μια περίοδος πλήρους υποδούλωσης, τύπου τουρκοκρατίας, μπας και ξυπνήσουμε….

Θα ξυπνήσουμε σκλάβοι, της ανάπτυξης των ελίτ;

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice