OTA VOICE
Ντουντούκα

Σαν Έλληνας ζητώ συγνώμη για αυτή την άθλια φωτογραφία

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Εγώ σαν Έλληνας από αυτή την εικόνα όχι απλά εξοργίστηκα, αλλά ντράπηκα και δάκρυσα φέρνοντας στην μνήμη μου όσα εγκλήματα έχει διαπράξει αυτό το τέρας του Αζερμπαιτζάν κατά του Αρμενικού λαού.

Ντράπηκε και η ντροπή 

Δεν μπορεί ρε Μητσοτάκη να έχεις αυτό το χαμόγελο απέναντι σε ένα χασάπη του Παντουρκισμού. Αρκετα τα παραμύθια με την Τουρκία και τα στημένα σκηνικά πολέμου για να μοιραστεί στο τέλος το Αιγαίο. Μέχρι προχθές τρώγατε λαβράκι με χαλβά στο Βόσπορο(όπως και οι προκάτοχοι σας)  και τα δικά σας ΜΜΕ αναπαραγάγουν την τουρκική προπαγάνδα.

Δεν μπορεί Πρωθυπουργός της χώρας που γέννησε τη Δημοκρατία να ερωτοτοτροπεί με ένα στιγνό δολοφόνο για να εξυπηρετήσει οικονομικά συμφέροντα.
Δεν μπορεί να διαγράφεις γενοκτονίες και εγκλήματα κατά Ελλήνων και Αρμενίων, για τα αιματοβαμένα πετροδόλαρα του Μπακού.

Να σου θυμίσω Μητσοτάκη πως αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας που χασκογελάς σαν κλόουν είναι αυτό που είπε στον έλληνα πρέσβη στο Μπακού, πως το Αζερμπαϊτζάν στηρίζει την πολιτική της Τουρκίας και θα πολεμήσει στο πλευρό της όποτε απαιτηθεί.

Καταλάβατε τώρα γιατί δεν είπαν λέξη στις αθλιότητες του Αζέρου πρέσβη στην Αθήνα που αποκάλεσε κουρέλια βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου και εκατοντάδες έλληνες πολίτες;

Ζητώ σαν Έλληνας ταπεινά συγνώμη από τα 5.000 θύματα του Παντουρκισμού στο Αρτσάχ και θλίβομαι που μας κυβερνούν εθνικά ασυνείδητοι πολιτικοί, που τα μετράνε όλα με το χρήμα και διακατέχονται από ιστορική αμνησία.

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice