OTA VOICE
Ντουντούκα

Φαβέλες και φανέλες, γιάφκες και εγκληματικές οργανώσεις

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Τι σας παραξενεύει; Από την πράσινη τρομοκρατία του αχυράνθρωπου Τριβέλα περάσαμε στην κόκκινη περίοδο των Κόκκαλη-Μαρινάκη και τις παράγκες Μητροπουλαίων και Γκαγκάτσηδων και επιστρέφει πανηγυρικά η πράσινη δια Μπαλτάκου-Αλαφούζου.
Η ζωή κύκλους κάνει. Την μια έχει το πάνω χέρι η κόκκινη φαβέλα, την άλλη η πράσινη και δίνουν και λίγο τυράκι και στις πιο μικρές φαβέλες για πολυχρωμία, αποσυμπίεση ή για να λειτουργήσει σα ναρκωτικό όπως στις Πρέσπες..


Όταν λέω ότι είναι μια σάπια σιχαμάρα κάποιοι κλείνεστε στα οπαδικά γυαλιά σας, όπως κάνετε και στα κομματικά μαντριά σας που σφυρίζετε αδιάφορα για κοινωνικά και εθνικά θέματα.
Έχω παίξει μπάλα, μου αρέσει ο αθλητισμός και τα σπορ δεν θα μπω στην κουβέντα αν ήταν ή δεν ήταν.  Με προσβάλει σαν προσωπικότητα. Όποιος έχει σοβαρότητα και δεν είναι κάφρος ξέρει πως πέναλτι δεν υπάρχει. Μόνο έμμισθοι τύπου Κάκου και Βαρούχα μπορεί να το είδαν και τίποτα πρεζόνια σκνίπα στα χάπια.

Όπως έλεγα ευθαρσώς τα διαιτητικά εγκλήματα της ομάδας μου(Ολυμπιακός) έτσι θα συνεχίσω και θα τοποθετούμε χωρίς καφριλίκια και οπαδική μιζέρια. Άλλωστε έχω γράψει δημόσια πριν ξεκινήσει πως το πρωτάθλημα φέτος θα βαφτεί πράσινο. Τι νομίζετε πως ο πολυτάλαντος Μπαλτάκος, που κατεύθυνε τα νήματα στο σκοτεινό παρασκήνιο επί Σαμαρά, επιλέχθηκε για να φέρει την κάθαρση;


Εδώ όμως υπάρχει ένα σοβαρό θέμα, που οι εισαγγελικές αρχές οφείλουν να επέμβουν. Υπάρχει καταγγελία όχι από ομάδα αλλά από τον επιχειρηματία που είναι δίπλα στον Πρωθυπουργό που έχει συγκεντρώσει τεράστια δύναμη που βραβεύεται σαν εθνικός ευεργέτης, ότι το Μαξίμου λειτουργεί σαν εγκληματική οργάνωση. Αυτό δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου, όπως όλα τα άλλα. Να κληθεί να καταθέσει τι ξέρει και να τα αποδείξει. Αλλιώς να διωχθεί για συκοφαντία.

Δεν είναι απλό να είσαι επώνυμος και να λες πως το γραφείο του Πρωθυπουργού λειτουργεί σαν μια γιάφκα του Εσκομπάρ. Δεν είναι κουτσομπολιό του πεζοδρομίου, δεν το είπε ο Βρασίδας σκνίπα στο καπηλειό της Δραπετσώνας, αλλά ο συνέταιρος της κυβέρνησης ο παντοδύναμος Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως ο πόλεμος τώρα ξεκίνησε… και οι απώλειες δεν θα είναι μόνο ποδοσφαιρικές.

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice