OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

“Μήδεια”: Στο σκοτάδι παραμένουν 3.500 νοικοκυριά – Το “κρυφτό” του ΔΕΔΔΗΕ εξοργίζει τους κατοίκους

Απίστευτη ταλαιπωρία για δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά στη βόρεια Αττική για πάνω από 70 ώρες!

Οργή και αγανάκτηση για χιλιάδες πολίτες στην Αττική που εξακολουθούν να είναι χωρίς ρεύμα για τέταρτο βράδυ μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μήδεια».
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων στις γραμμές Μέσης Τάσης στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, ‘Ανοιξη, Δροσιά και Κάλαμο, για την επανηλεκτροδότηση άλλων περίπου 3.500 νοικοκυριών.

Σημειώνει ακόμη ότι η χιονόπτωση που έπληξε τις περιοχές των Βορείων Προαστίων, συνεχίζει να προκαλεί πτώσεις δέντρων λόγω του συσσωρευμένου όγκου χιονιού.
Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι που καταγγέλλουν την απίστευτη αδιαφορία του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς κανείς δεν ανταποκρίνεται στις συνεχείς εκκλήσεις μέσω τηλεφώνου. Καθώς μετά από μισή ώρα αναμονής η κλήση κόβεται και αναγκάζονται να καλέσουν εκ νέου μπαίνοντας ξανά σε αναμονή.

Το “παιχνίδι” του ΔΕΔΔΗΕ αλλά και το “κρυφτό” έχει εξοργίσει τους κατοίκους που δεν μπορούν να διανοηθούν ότι ζουν τέτοιες τραγελαφικές καταστάσεις εν έτη 2021 και λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, από το κέντρο της Ελλάδας!

Σχετικά Άρθρα

Ο Μπάιντεν θα μιλήσει για τους λόγους που τον ώθησαν να αποσυρθεί

otavoice

Μπαχ: «Έφτασε η στιγμή της αλήθειας, θα ζήσουμε αξέχαστες Ολυμπιακές στιγμές»

otavoice

Απόψε η δεξίωση στο Προεδρικό, για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

otavoice

Μελανσόν: Ο Μακρόν αρνείται να δεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών

otavoice

Τοπικές καταιγίδες κυρίως σε Μακεδονία και Θεσσαλία – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

otavoice

Γάζα- Χαν Γιουνίς: Δεκάδες άμαχοι νεκροί – Νέο κύμα προσφύγων

otavoice