OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Μέσα στον Απρίλιο θα ανοίξει η εξωτερική εστίαση

«Σήμα» για ελεγχόμενο άνοιγμα της αγοράς, της κοινωνίας, της εκπαίδευσης, επαναλειτουργίας των δικαστηρίων κ.α. δραστηριοτήτων έστειλε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ ‘Ακης Σκέρτσος, μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας του Mega, υπό τον όρο βέβαια, πρόσθεσε, ότι θα συνεχισθεί η τάση σταθεροποίησης και αποκλιμάκωσης των κρουσμάτων και κυρίως των εισαγωγών στα νοσοκομεία. Ενώ έκανε ένα βήμα πιο πέρα, ανακοινώνοντας ότι «θα ανοίξουμε κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο και την εξωτερική εστίαση».

Στη συνέχεια ο Α. Σκέρτσος κατέθεσε στοιχεία της συμπληρωματικής στρατηγικής που «έχουμε ανακοινώσει και θα εφαρμόσουμε από τις αρχές Απριλίου», και η οποία έχει ως στόχο, «το ελεγχόμενο άνοιγμα της αγοράς, της κοινωνίας, της εκπαίδευσης, την επαναλειτουργία των δικαστηρίων, δραστηριοτήτων που έχουν μείνει σε αναστολή εδώ και πολύ καιρό, κι έχουν στερήσει, και σε οικονομικό επίπεδο και σε κοινωνικό και σε ψυχικό, πολλά πράγματα από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες».

Αυτή η πολιτική, εξειδίκευσε, «θα δώσει τη δυνατότητα σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα να έχει ένα δωρεάν τεστ που να μπορεί να κάνει στο σπίτι του και θα μας δώσει τη δυνατότητα να ανοίξουμε ελεγχόμενα από τις αρχές Απριλίου». Μάλιστα ο Α. Σκέρτσος συμμετείχε στη συνεδρίαση της επιτροπής δημόσιας υγείας την Παρασκευή – «είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση», σημείωσε χαρακτηριστικά -. Εκεί, «τους παρουσιάσαμε τη στρατηγική μας, έγινε αποδεκτή, είναι κάτι που το είχε εισηγηθεί η επιτροπή το προηγούμενο διάστημα και η κυβέρνηση το υλοποιεί πλέον».

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice