OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Επιτροπή Ντροπής! Από τη ναυμαχία της Σαλαμίνας και το 1821, στον Αντετοκούμπο

Δεν υπάρχουν λόγια να σχολιάσεις τον κατήφορο που έχει περιπέσει μια κορυφαία εθνική στιγμή από μια Επιτροπή καρκίνωμα. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν μια φτηνή αθλιότητα που εξισώνει σκόπιμα την Ιστορία του Ελληνισμού, τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και την Μπουμπουλίνα με έναν επαγγελματία μπασκεμπολίστα(μισό Έλληνα) που απολαμβάνει χρήμα και δόξα στο ΝΒΑ. Νοσηρά μυαλά ή κακόγουστες επιλογές;

Για τους εμπνευστές της προσβλητικής μακέτας η πορεία του Ελληνισμού στα 200 χρόνια αποτυπώνεται στην τραγουδοποιό Κάλας και στον μπασκεμπολίστα Αντετοκούμπο. Δεν υπάρχουν η Μικρασιατική καταστροφή και η γενοκτονία κατά των Ποντίων από τον εγκληματία Κεμάλ, ο Παύλος Μελάς και ο Μακεδονικός Αγώνας,  το Έπος του 1940 απέναντι στο ναζισμό ως κορυφαία γεγονότα. Πάλι καλά που μετά τον Αντετοκούμπο δεν πρόσθεσαν το σαλέ της Γιάννας στις Ελβετικές Άλπεις.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο συμβολισμός έχει στόχευση. Να δείξει ότι ο Ελληνισμός μεταμορφώνεται σε πολυπολιτισμική καρικατούρα. Σε πύργο της Βαβέλ.

Η Ελλάδα του 2021 δεν είναι ο Αντετοκούμπο. Όπως δεν είναι το GNTM, το BIG BROTHER και το BACHELOR. Δεν είναι αυτοί οι ήρωες μας. Είναι κάτι που μας προσβάλει σαν λαό και σαν άτομα.

Σχετικά Άρθρα

Επιθέσεις κατά Τούρκων στη βόρεια Συρία, μετά το πογκρόμ κατά Σύρων στην Τουρκία

otavoice

Στασιμότητα στο Κυπριακό και ανησυχίες ΟΗΕ για την νεκρή ζώνη

otavoice

Μάχη με τις φλόγες στην Χίο, ενισχύονται οι δυνάμεις – Νέα φωτιά στο Ηράκλειο

otavoice

Προσωπικός αριθμός του πολίτη: Τι είναι και πότε τίθεται σε εφαρμογή

otavoice

Έρευνα ΕΛΑΣ στις φυλακές Ιωαννίνων – Κρατούνται ο υποδιευθυντής και υπάλληλοι

otavoice

Μεγάλη πυρκαγιά στην Κω: Μήνυμα εκκένωσης της Καρδάμαινας

otavoice