OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

30χρονη καθηγήτρια στη ΜΕΘ με μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό με Fpizer- “Γιατί μας εκβιάζουν;” (βίντεο)

Περιπέτεια υγείας για μια νεαρή καθηγήτρια φιλόλογο, η οποία κατέληξε στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου της Fpizer με μυοκαρδίτιδα.

Η Μαρίζα Προβατά δημοσιοποίησε μέσα από το κρεβάτι της εντατικής την περιπέτεια της, για να μάθει όπως λέει ο κόσμος ότι η στατιστική έχει να κάνει με ανθρώπους και όχι με αριθμούς. Όσοι έχουν υποστεί αντίστοιχες περιπέτειες πρέπει να βγουν να τα πουν , να μάθει ο κόσμος για να ξέρει, τονίζει.

Στην αρχή οι γιατροί στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς όπου πήγε με έντονα συμπτώματα, την έδιωξαν μετά από εξετάσεις και της είπαν πως δεν έχει τίποτα και είναι φυσιολογική αντίδραση. Η φιλόλογος που έχει μητέρα νοσηλεύτρια, επέμεινε μιας και τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν και επέστρεψε την επομένη στον νοσοκομείο όπου τελικά μετά από νέο γύρο εξετάσεων διαπιστώθηκε πως πάσχει από μυοκαρδίτιδα. Η φιλόλογος ανέφερε πως δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και πως τακτικά έκανε προληπτικές εξετάσεις.

Έτσι διακομίστηκε επειγόντως στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού όπου νοσηλεύτηκε και θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα να αποκατασταθεί η υγεία της και να επιστρέψει στα καθήκοντα της.  Η Μαρίζα Προβατά μάλιστα ανέφερε πως στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού νοσηλεύονταν μαζί της και άλλες περιπτώσεις με παρενέργειες του εμβολίου, όπως μια 25χρονη.

Εντύπωση κάνει η μαρτυρία της ότι διαγράφηκε ανάρτηση της με την περιπέτεια της σε διαδικτυακές ομάδες εκπαιδευτικών.

“Γιατί μας εκβιάζουν με την εργασία μας να το κάνουμε”, αναρωτιέται η εκπαιδευτικός. “Δική μου ευθύνη ήταν που το έκανα, αλλά μας εκβίασαν. Γιατί δεν μας λένε την αλήθεια, εμείς δεν είμαστε ειδικοί. Πολύς κόσμος το κάνει όχι γιατί το επέλεξε αλλά γιατί φοβάται για την δουλειά του. Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω και που”. 

Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον Μάκη Τριανταφυλόπουλο.

Σχετικά Άρθρα

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά της πολιομυελίτιδας στη Λωρίδα της Γάζας

otavoice

Βούτσιτς: Η Σερβία δεν προβλέπεται να ενταχθεί στην ΕΕ το 2028

otavoice

Ο Χάρης Δούκας στον Βόλο: Πρωθυπουργός της χώρας ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

otavoice

Πόρισμα για μοιραίο λούνα παρκ: Ιδιοκατασκευή από συρραφή εξαρτημάτων, χωρίς πιστοποίηση

otavoice

Π. Βαρελίδης για νεκρά ψάρια: Το θέμα οδεύει προς επίλυση, πώς ξεκίνησε το πρόβλημα

otavoice

Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας

otavoice