OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Οι φονιάδες Αλβανοί μετατρέπουν τη δολοφονία Κατσίφα σε αυτοκτονία

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αλβανικού Τύπου, που επικαλούνται πληροφορίες, η έρευνα της Εισαγγελίας για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα περατώθηκε και το πόρισμά της είναι ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αυτοκτόνησε.

Ανεπίσημες πηγές, που επικαλούνται τα δημοσιεύματα αυτά, αναφέρουν ότι η ακρόαση για τον τερματισμό της έρευνας πραγματοποιήθηκε από τη δικαστή Σουέλα Ντάσι. Στη διαδικασία αυτή ήταν παρόντες και οι συγγενείς του θύματος που ζήτησαν να ενημερωθούν για τις ανακριτικές πράξεις, δηλαδή την ιατροδικαστική εξέταση και τη βαλλιστική του όπλου, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Οι αλβανικές Αρχές, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, υποστηρίζουν ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας στις 28 Οκτωβρίου 2018 αυτοκτόνησε με το όπλο του, ενώ ήταν περικυκλωμένος από κομάντο αστυνομικούς της επίλεκτης ομάδας “ΡΕΝΕΑ” στο βουνό πάνω από τον Βουλιαράτη όπου κρύφτηκε για πολλές ώρες΄.

Αλλά επειδή οι συγγενείς του Κατσίφα δεν είχαν ενημερωθεί κατά τη διάρκεια της δίκης για το περιεχόμενο του φακέλου, η δικαστής της υπόθεσης Σουέλα Ντάσι διέταξε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αργυροκάστρου να αποσύρει τον φάκελο για να υποβάλει αντίγραφο των ανακριτικών πράξεων.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, τα μέλη της οικογένειας έχουν δικαίωμα να ζητήσουν επανεξέταση των ισχυρισμών της Εισαγγελίας.

Η Ελληνική κυβέρνηση μετά από αυτή την προκλητική εξέλιξη θα αντιδράσει; Θα συνεχίσει να στηρίζει ένα φασιστικό καθεστώς δολοφόνων; Θα προστατεύσει την μνήμη του Έλληνα ήρωα που έπεσε από σφαίρες Αλβανών, σε μια κίνηση επίδειξης δύναμης και κτηνωδίας κατά του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου;

Πηγή πλ. ANT1

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice