OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Αλητεία του ΟΑΣΘ: Διαφημίζουν την κατεχόμενη αρμενική πόλη Σούσι, ως Αζέρικη

Πρωτοφανής αλητεία του ΟΑΣΘ που προσβάλει την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, την ιστορία και βάζει μπουρλότο στις άρρηκετς σχέσης αδελφοσύνης Ελλάδας Αρμενίας.

Ο χρεοκοπημένος Οργανισμός, με τα τόσα που τους καταμαρτυρούν για την κάκιστη εικόνα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης, αλλά και για σωρεία φαινομένων και πρακτικών κακοδιαχείρισης, έγινε όργανο της προβολής του Παντουρκισμού.

Η ιστορική αρμένικη πόλη Σούσι φιγουράρει στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, ως Σούσα και πόλη του αιματοβαμένου καθεστώτος του Αζερμπαϊτζάν. Διαφημιστική καμπάνια των τρομοκρατών και εχθρών του Ελληνισμού, στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Νωπές οι μνήμες από την εισβολή και τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν οι Αζέροι, υποστηριζόμενοι από την Τουρκία και χιλιάδες μισθοφόρους ισλαμιστές, στα εδάφη της Αρμενίας. Μια εισβολή που στοίχισε την ζωή σε 5.000 αρμένιους που υπερασπίστηκαν τα εδάφη τους. Πολλοί εξ αυτών μαρτύρησαν φρικτά, από τις εγκληματικές μεθόδους των τρομοκρατών και σφαγιασθών. Πολλοί αποκεφαλίστηκαν και βεβηλώθηκαν.

Ο ΟΑΣΘ λοιπόν διαφημίζει το κράτος τρομοκράτη γιατί προφανώς το υποταγμένο ελληνικό κράτος στα πετροδόλαρα του παντουρκισμού που εκπροσωπεί το καθεστώς Αλίεφ, υπερβαίνουν τον Ελληνισμό και τις πανανθρώπινες αξίες που πρεσβεύει. Υπερβαίνουν το γεγονός ότι Ελλάδα και Αρμενία είναι θύματα γενοκτονίας αυτής της αδείστακτης σπείρας.

Βέβαια ο ΟΑΣΘ σαν κυβερνητικό παραμάγαζο δεν λειτουργεί αυτόνομα και προφανώς έχει πάρει επίσημη γραμμή για να προβεί σε μια τέτοια αθλιότητα. Άλλωστε η κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελληνοαζερικής Φιλίας συνεχίζει παρά τις αντιδράσεις, να παίζει το ρόλο του προπαγανδιστή, ενός στυγνού καθεστώτος, μιας χώρας με ποινικό μητρώο και ιστορία μικρότερης της Coca Cola.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Παρίσι 2024: Στον τελικό των κρίκων ο Λευτέρης Πετρούνιας – Πότε θα αγωνιστεί

otavoice

Η Εθνική κόντραρε τον NBAer Καναδά, πάλεψε με εχθρική διαιτησία και έχασε 79-86

otavoice

Έφυγαν και οι τελευταίοι αδειούχοι του Ιουλίου

otavoice

Σε Λάρισα και Κόρινθο τα νέα κρούσματα πανώλης

otavoice

Ισραήλ: 9 νεκροί, 34 τραυματίες μετά την εκτόξευση ρουκετών από τον Λίβανο

otavoice

Ιρλανδία: «Απάνθρωπο και επαίσχυντο» το ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο

otavoice