OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Έκοψε την πίτα η Νέα Αρχή για την Αττική, με πλήθος κόσμου

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο συνδυασμός “Νέα Αρχή για την Αττική” του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη σε μια επιτυχημένη εκδήλωση στο Intercontinental στη Λεωφ. Συγγρού.

Γ. Πατούλης: “Ενωμένοι ξεκινήσαμε, ενωμένοι συνεχίζουμε για μία νέα νίκη. Για να πάμε την Αττική μας ακόμα πιο μπροστά, ακόμα πιο ψηλά”

Μήνυμα ενότητας και νίκης έστειλε ο Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης η οποία πραγματοποιήθηκε σε μία κατάμεστη αίθουσα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κορωνείας Παντελεήμων, εκπροσωπώντας τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι, Πρυτάνεις, Μητροπολίτες, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, στελέχη της Περιφέρειας και χιλιάδες πολιτών.

Όλος αυτός ο κόσμος που περίμενε υπομονετικά να ανταλλάξουμε από κοντά δυο κουβέντες, όλη αυτή η αγάπη που μου χαρίσατε απλόχερα, αποτελεί για μένα δέσμευση και υποχρέωση, ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης.
Την πενταετία 2023-2028 θα θερίσουμε τη σοδειά από τους σπόρους της τελευταίας τετραετίας, τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής.

Γ. Πατούλης: «Ένα είναι το μυστικό της επιτυχίας: Δουλειά, δουλειά, δουλειά»

«Ενωμένοι ξεκινήσαμε, ενωμένοι συνεχίζουμε για μία νέα νίκη. Για να πάμε την Αττική μας ακόμα πιο μπροστά, ακόμα πιο ψηλά» διεμήνυσε ο κ. Πατούλης χαιρετίζοντας τους χιλιάδες πολιτών που προσήλθαν στην εκδήλωση.

«Αυτή τη χρονιά κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που ξεκίνησε το 2019 με στόχο να κάνουμε μία νέα αρχήγια την Αττική» υπογράμμισε στην ομιλία του και επισήμανε πως η διοίκηση της Περιφέρειας νιώθει περήφανη για το έργο της μετά από 3,5 χρόνια πορείας.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ιλίου: Πολιτιστικός Σεπτέβρης 2024 – Το πρόγραμμα

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Μουσική βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου

otavoice

Δ.Ηρακλείου Αττικής: Ανοικτό το Κτήμα Φιξ την Δευτέρα 19/8 για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

otavoice

Συνεργασία των Δήμων Ρεθύμνης και Νάπολης Ιταλίας

otavoice

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice