OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Απρέπεια! Η ΚΕΔΕ εξέλεξε ομόφωνα Κυρίζογλου και το Μαξίμου “διορίζει” Μπακογιάννη

Σε μια πρωτοφανή κίνηση που απαξιώνει το πρόσωπο του Προέδρου της ΚΕΔΕ, προσβάλει το Διοικητικό Συμβούλιο και συνολικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση προχώρησε η Νέα Δημοκρατία με εντολή του Μέγαρου Μαξίμου.

Την ώρα που ομόφωνα εκλέχθηκε Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ο Λάζαρος Κυρίζογλου μαζί με τα συγχαρητήρια η Νέα Δημοκρατία του έβαλε ημερομηνία λήξης, ανακοινώνοντας από τώρα την υποστήριξη στον Κώστα Μπακογιάννη. Πρόκειται για μια απρέπεια που δείχνει αμετροέπεια και αλαζονεία, αφού ακόμη καλά δεν ξέρουμε αν ο Δήμαρχος Αθηναίων επανεκλεγεί για να δικαιούται να διεκδικήσει τη θέση του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Ο Λάζαρος Κυρίζογλου είναι ένας εργάτης της τοπικής αυτοδιοίκησης, που χαίρει τον σεβασμό όλων συνολικά των αυτοδιοικητικών και αυτή η απρέπεια στο πρόσωπο του, την ημέρα της εκλογής του δεν έχει προηγούμενο στα αυτοδιοικητικά χρονικά της χώρας. Προφανώς κάποιοι θεωρούν τα πάντα τσιφλίκι τους.

Που είναι ο σεβασμός στο θεσμό; Ποιο κύρος θα έχει ένα πρόσωπο με ημερομηνία λήξης;

Το σίγουρο είναι πως η κίνηση αυτή θα δημιουργήσει τριγμούς που για την ώρα φαίνεται να μην έχουν ζυγίσει μέσα στο παραλήρημα τους κάποιοι νεόκοποι…. που βλεπουν τον θεσμό σαν οικογενειακό λάφυρο.

Πηγές μας εκτιμούν πως η ομόφωνη εκλογή Κυρίζογλου προβλημάτισε και τρόμαξε το Μαξίμου, που επιδιώκει με την κίνηση να “κοντύνει” και να απαξιώσει τον καθολικά εκλεγμένο Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, προστατεύοντας (έτσι νομίζουν) τον εκλεκτό της οικογένειας.

H ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Συγχαίρουμε θερμά τον Λάζαρο Κυρίζογλου για την εκλογή του ως προέδρου της ΚΕΔΕ και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και στο έργο του. Με την ευκαιρία ανακοινώνεται ότι μετά τη μάχη των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών τον προσεχή Οκτώβριο η Νέα Δημοκρατία θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στις επόμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΚΕΔΕ».

Σχετικά Άρθρα

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου στο έργο “Ανακατασκευής και Συντήρησης οδών”

otavoice

Συλλυπητήριο μήνυμα Α. Κολιάδη για την απώλεια του πρώην δημάρχου Πάτμου, Γρ. Καμπόσου

otavoice

Δ.Ωραιοκάστρου: Σύμβαση για ανάπλαση της πλατείας Πενταλόφου

otavoice

Σύμβαση για τη σύνδεση ιστορικού κέντρου Θήβας με το περιαστικό δάσος Μοσχοποδίου

otavoice

Δ. Παπαχρήστου: «Δεν θα επιτρέψουμε να κλείσουν τις παραλίες μας»

otavoice

Δ. Χαλανδρίου: Τον τέως αντιδήμαρχο Πολιτισμού Σέργιο Γκάκα τίμησαν οι Μικρασιάτες

otavoice