OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Βαλασόπουλος: ”Ζω στην Αρκαδία από επιλογή και μπορώ να προσφέρω στον τόπο μου”

Για την εμπλοκή του, μετά από δέκα χρόνια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού αποφάσισε να συνταχθεί στο πλευρό του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Πτωχού, μίλησε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και στην εκπομπή “Ραντεβού στις πέντε” με την Ελένη Τράκα, ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Αρκαδία.

Ο κ. Βαλασόπουλος σημείωσε πως επανήλθε στα κοινά, αφού τον ενέπνευσε η προσωπικότητα αλλά και το όραμα του κ. Πτωχού για την Πελοπόννησο, αφού τόσα χρόνια δεν είχε νιώσει την ανάγκη να είναι υποψήφιος. Μίλησε για την γνωριμία του με τον Δημήτρη Πτωχό και τόνισε πως είναι ένας άνθρωπος που έχει θέληση και δεν είναι κορεσμένος, που αφήνει την επαγγελματική του βολή και έρχεται να προσφέρει στον τόπο του και επιπλέον ανέφερε πως “είναι μία υποψηφιότητα που είναι μέσα στον καιρό της, συγχρονίζεται με την εποχή της”.

Ο κ. Βαλασόπουλος ανέλυσε τις προτάσεις τους για την μεταλιγνιτική περίοδο στη Μεγαλόπολη, για τον αθλητικό τουρισμό, σημειώνοντας πως η Αρκαδία είναι κατάλληλη για αυτόν τον σκοπό. Επίσης μίλησε για την διαχείριση των υδάτινων πόρων αλλά και για την πολιτική προστασία, λόγω και των γεγονότων που συμβαίνουν στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα με τις φωτιές και τις πλημμύρς.

Τέλος αναφέρθηκε στη δική του υποψηφιότητα, σημειώνοντας πως γνωρίζει την Αρκαδία, την οποία περιηγείται συνέχεια και έχει σκοπό να προσφέρει στον τόπο.

Δείτε το πρώτο μέρος της συνέντευξης σε βίντεο και ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί.

Πηγή: https://www.drt915.gr

Πηγή dr915.gr

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice