OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η 146η επέτειος της επανάστασης του Κολινδρού

Με την παρουσία του Υπουργού Άμυνας Νικολάου Δένδια, της πολιτικής, πολιτειακής και στρατιωτικής ηγεσίας, γιορτάστηκε η 146η επέτειος της επανάστασης του Κολινδρού, που ξεκίνησε την 22α Φεβρουαρίου 1878!

Επιβλητική και συγκινητική η παρουσία στρατιωτικού αγήματος απόδοσης τιμών αλλά και η συμμετοχή στις εκδηλώσεις μαθητών από σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου και αντιπροσωπείες Συλλόγων καθώς και πλήθους κόσμου από τον Κολινδρό και την ευρύτερη περιοχή!

Ο δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, κ. Χρήστος Κομπατσιάρης ανέφερε:

Αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη και την υποχρέωση να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες, στους/στις διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων και στους συνοδούς εκπαιδευτικούς για τη συμμετοχή τους στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 146η επέτειο της επανάστασης του Κολινδρού.
Η άρτια και συγκινητική τους παρουσία λάμπρυνε το σπουδαίο για την περιοχή μας ιστορικό γεγονός της Επανάστασης του 1878.


Συγχαίρω ακόμη παιδιά και ενήλικες Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων για τη δική τους σημαντική συμβολή στην επιτυχία του εορτασμού.
Τα νέα παιδιά μας έκαναν να νιώθουμε υπερήφανοι και μας δίνουν ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο για την πρόοδο και ευημερία της χώρας μας.

Σχετικά Άρθρα

Π.Δ.Ε: Τουρνουά beach volley σε συνεργασία με την Παναχαϊκή και το ΚΕΔΜΟΠ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ»

otavoice

Στ.Αγγελούδης: Υπηρετούμε τη λειτουργία της αγοράς και της πόλης με βάση το “flyover”

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Χρηματοδότηση 120.000 ευρώ για την ενίσχυση της πυροπροστασίας

otavoice

Υλοποιήθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου

otavoice

Δ.Μαλεβιζίου: Ανάπλαση πλατείας Ευαγγελιστρίας και κοινοχρήστων χώρων Τυλίσου

otavoice

Συνεργασία μεταξύ Δήμου Ρεθύμνης και Δήμου Κλουζ της Ρουμανίας

otavoice