OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ηλιούπολη: Ολοκλήρωση μελέτης του επικίνδυνου σημείου Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Ηλιούπολης Στάθη Ψυρρόπουλου, στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ολοκληρώθηκε η μελέτη για το επικίνδυνο σημείο Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου στο Δήμο Ηλιούπολης.

Η Μελέτη ολοκληρώθηκε και εστάλη στο αρμόδιο Υπουργείο και την Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής για να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες στις 15 Ιουλίου 2024, ενώ χρειάστηκαν πυρετώδεις ρυθμοί και συντονισμένες ενέργειες σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Κάρολο Ιταλό για να προχωρήσει τόσο γρήγορα η εν λόγω μελέτη.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Προϊστάμενο του αρμόδιου τμήματος, τους αρμόδιους συγκοινωνιολόγους και συνεργάτες που συνέβαλαν για την ανεύρεση της βέλτιστης δυνατής λύσης για την μείωση των ατυχημάτων και την ασφαλή διέλευση των κατοίκων, δημοτών και οδηγών που χρησιμοποιούν το σημείο ως διέλευση για τη μετάβασή τους σε όμορους δήμους.

Ο Δήμος ολοκλήρωσε επιτυχώς όλες τις απαραίτητες ενέργειες και αναμένεται να προχωρήσουν οι απαραίτητες εργασίες από την Περιφέρεια Αττικής και το αρμόδιο Υπουργείο.

Στην ίδια δημόσια ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης δηλώνει: “Θα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας Αττικής και το Υπουργείο προκειμένου να υλοποιήσουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα τις αναγκαίες εργασίες που αποτυπώνονται στη μελέτη που ολοκληρώσαμε.

Η πρόληψη και η λήψη μέτρων προστασίας της ανθρώπινης ζωής θα πρέπει να είναι πάντοτε προτεραιότητά μας. Ελπίζουμε στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι την υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών από την Περιφέρεια Αττικής να μην κινδυνεύσουν άλλοι άνθρωποι”.

Σημειώνει επίσης ότι η γνωστοποίηση του επικίνδυνου σημείου στην Ηλιούπολη και η ανάδειξη των μέτρων που έχουν ληφθεί όπως και η ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της μελέτης, έχουν ως στόχο την ενημέρωση των πολιτών που χρησιμοποιούν τον δρόμο αυτόν για να είναι ακόμη πιο προσεκτικοί.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ρόδου: Ο Αν. Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

otavoice

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice

Στη μάχη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό, οι δυνάμεις του δήμου Κορινθίων

otavoice

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice

Ευρεία σύσκεψη με συμμετοχή δημάρχων, για τον προαστικό Δυτικής Αττικής

otavoice