OTA VOICE
Uncategorized Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Κούλουμα στα Βριλήσσια με χορό και άφθονο γλέντι και τη Νέα Πνοή να δίνει δυναμικό παρών

Κούλουμα στο Νταμάρι Βριλησσίων έκαναν εκατοντάδες δημότες της πόλης που χάρηκαν την ηλιόλουστη μέρα και οι μπόμπιρες με την βοήθεια των μπαμπάδων επιδόθηκαν στο πέταγμα του χαρταετού. Από νωρίς εκμεταλλευόμενοι τις ιδανικές καιρικές συνθήκες βρέθηκαν στην περιοχή των Άνω Βριλησσίων όπου είχαν στηθεί από το Δήμο , όπως κάθε χρόνο, πάγκοι με εδέσματα και κρασί ενώ στο χώρο του Θεάτρου Βουγιουκλάκη είχε στηθεί ζωντανή μουσική με τους δημότες να ξεφαντώνουν στην πίστα με παραδοσιακούς αλλά και λαικούς χορούς. Ο σύλλογος Κρητών κερνούσε άφθονη ρακί με κρητικά κεράσματα.

Σύσσωμες οι δημοτικές παρατάξεις είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τους δημότες και να συζητήσουν μιας και είμαστε σε προεκλογική περίοδο.

Δυναμική ήταν η παρουσία της Νέας Πνοής με τον Υποψήφιο Δήμαρχο  Γιάννη Πισιμίση και τα στελέχη του συνδυασμού που με τις οικογένειες τους βρέθηκαν από νωρίς και είχαν την ευκαιρία πέα από τις καθιερωμένς ευχές να απαντήσουν σε πολλά ερωτήματα με επίκεντρο την πρόταση που δημοσιοποίησαν για την Ανάπλαση της Ναυτικής Βάσης που αποτελεί τον τελευταίο καιρό σημείο ενδιαφέροντος για τους πολίτες.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης , οι τεως δήμαρχοι της πόλης Κώστας Ιωαννίδης και Νίκος Παπαδόπουλος , δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ,ο υποψήφιος δήμαρχος Α. Ντινόπουλος και η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος του Βόρειου Τομμέα Αττικής κ. Βάνα Παπαδοπούλου με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη. Τα πολιτικά πηγαδάκια μονοπώλησαν το ενδιαφέρον αλλά το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ζεστό  λόγω λιακάδας αλλά και λόγω της ημέρας.

Παρών με την οικογένεια του και  ο διευθυντής του Otavoice.gr και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Νέα Πνοή κ. Αθανάσιος Μπέλτσος

Σχετικά Άρθρα

Δ.Αθηναίων: Παραμένουν ανοιχτές οι κλιματιζόμενες Λέσχες Φιλίας, λόγω καύσωνα

otavoice

Συναντήσεις για σημαντικά ζητήματα του Δήμου Κω, είχε στην Αθήνα ο Θ. Νικηταράς

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Φόρος Τιμής για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στο Ασβεστοχώρι

otavoice

Δ.Ηλιούπολης: Ανυπόστατο ψεύδος η δήθεν παραχώρηση Δημοτικού χώρου για εκδήλωση

otavoice

Τελετή Λήξης για τα θερινά προγράμματα του Δήμου Ιλίου

otavoice

Δ.Εορδαίας: Βράβευση για την συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2023

otavoice