OTA VOICE
Uncategorized Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Γιάννης Πισιμίσης συζητά με κατοίκους της δυτικής συνοικίας στα Βριλήσσια- Μεγάλη συμμετοχή και θετικό κλίμα

Συνάντηση με τους κατοίκους της δυτικής συνοικίας των Βριλησσίων είχε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιάννης Πισιμίσης  σε μια εκδήλωση που οργάνωσε η δημοτική κίνηση “Νέα Πνοή” στα πλαίσια διαλόγου και παρουσίασης του προγράμματος για τον δήμο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο καφέ STAY στην πλατεία Ελευθερίας και συμμετείχε πλήθος δημοτών της περιοχής όπου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν  τις προτάσεις  παρέμβασης για την γειτονιά τους , να εκφράσουν τις σκέψεις και τα προβλήματα τους σε μια προσπάθεια επίλυσης τους.

Ο Γιάννης Πισιμίσης αναφέρθηκε στα σημαντικότερα προβλήματα της δυτικής συνοικίας που είναι το κυκλοφοριακό ,η ασφαλή διάβαση και τα πεζοδρόμια ,η παραρεμάτιος, η ασφάλεια και ο φωτισμός, τα αντιπλημμυρικά έργα ,η εγκατάλειψη των υπαρχόντων υποδομών και η  έλλειψη σε ελεύθερους χώρους άθλησης και αναψυχής για τους δημότες. Αναφέρθηκε στο σχέδιο σύνδεσης της δυτικής συνοικίας με την υπόλοιπη πόλη μέσα από το δίκτυο ποδηλατόδρομων , στην κατασκευή περιπατητικού μονοπατιού στην παραρεμάτιο αλλά και στην άμεση αξιοποίηση των 10 στρεμμάτων του οικοπέδου 61 που αποτελεί για χρόνια μια εστία μόλυνσης και κινδύνων, υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των περιοίκων. Οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία για δυο ώρες περίπου να τοποθετηθούν και να παραθέσουν τις δικές τους απόψεις αλλά και να ανταλλάξουν προβληματισμούς μέσα σε ένα καλό κλίμα διαλόγου.

Στην εκδήλωση που παραβρέθηκε σύσσωμη η δημοτική ομάδα της Νέας Πνοής ,έδωσαν παρών ο επίτιμος δήμαρχος κ. Νίκος Παπαδόπουλος, ο πρώην δήμαρχος κ. Κώστας Ιωαννίδης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Βόρειου Τομέα με τον Γ. Πατούλη για την Αττική   κ. Δημητρέλος Ευάγγελος , Παπαδοπούλου Βάνα και Κοσμάς Δημήτριος. Θα ακολουθήσουν θεματικές συγκεντρώσεις και στις υπόλοιπες γειτονιές των Βριλησσίων για να ενημερωθούν οι δημότες για τις θέσεις και τις προτάσεις της Νέας Πνοής αλλά και για να καταθέσουν τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους με στόχο να ακουστεί η φωνή τους και να αντιμετωπιστούν άμεσα και ουσιαστικά τα προβλήματα που βιώνουν καθημερινά.

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice