OTA VOICE
Uncategorized Ντουντούκα

Ανέκδοτο ή Θράσσος; Αρχαία κληρονομιά είναι και η Μακεδονία που επωλήθει

Τώρα εγώ μάλλον είμαι ή τρελός ή περιορισμένης αντίληψης. Ή μπορεί και να βλέπω όνειρο, μην με ξυπνάτε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της πολιτιστικής κληρονομιάς του Ελληνισμού και κατά των εργολάβων.

Ανέκδοτο ή θράσσος;

Οι αρχιτέκτονες της παραχώρησης – πώλησης της πολιτισμικής κληρονομιάς των Μακεδόνων , στους σκοπιανούς αγύρτες κατ εντολή του διεθνούς παράγοντα , μιλάνε για προστασία της αρχαίας ελληνικής παρακαταθήκης.

Οι υπογράφοντες στο βούρκο της λίμνης των Πρεσπών μια από τις μεγαλύτερες εθνικές υποχωρήσεις , σήκωσαν λάβαρα στην Θεσσαλονίκη με εθνικό περιέχομενο.

Βρε γίνατε και εσείς ακροδεξιοί και φασίστες , όπως κατηγορούσατε εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες που διαδήλωναν κατά της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών;

Κοίτα να δείς που θα φορέσετε και περικεφαλαίες.

Ανέκδοτο ή θράσσος ;

Τώρα που γίνατε αντιπολίτευση  και αφού επιτεθήκατε ως κυβέρνηση  σε κάθε τι που θύμιζε Ελλάδα ( Μακεδονία- Ορθοδοξία- Ιστορία- Εκπαίδευση- Μεταναστευτικό ΜΚΟ ), με στελέχη όπως οι Κυρίτσης, Καρανίκας, Σέλτσας , Καραγιαννίδης , Αναγνωστοπούλου να καταφέρονται κατά του ελληνισμού έρχεστε να υποδυθείτε το ρόλο του πατριώτη , του τιμητή και προστάτη της αρχαίας ελληνικής ιστορίας.

Εσείς που δεν θέλετε την διδαχή της αρχαιελληνικής γλώσσας , εσείς που δωρίσατε στους σκοπιανούς το αστέρι της Βεργίνας, εσείς που υιοθετείτε την Ρεπούση.

Εσείς που μας πετάγατε χημικά και μας σπάγατε τα κεφάλια. Εσείς που υποθάλπτεται τους μαντραχαλάδες με τις κουκούλες που καίνε ελληνικές σημαίες. Εσείς που πιστεύεται ότι δεν υπάρχουν σύνορα , θρησκείες και έθνη.

Ανέκδοτο ή Θράσσος;

Αλήθεια εργολάβοι είναι οι κατασκευασυτές του Μετρό Θεσσαλονίκης, αλλά δεν είναι εργολάβοι ο Σόρρος και το διεθνές σύστημα που υπηρετείτε κατά γράμμα , μέσα από την ιδεοληψία σας.Αυτοί που σας επέβαλαν την κυβερνητική σας πολιτική.

Έγραψα για αστείο πριν μια εβδομάδα, ότι θα σας δω στη Θεσσαλονίκη να διαδηλώνετε χέρι- χέρι Τσίπρας και  Κοτζιάς για την Μακεδονία. Ακόμη και εγώ δεν περίμενα να δικαιωθώ τόσο γρήγορα.

Αρχαία λοιπόν κληρονομιά δεν είναι μονάχα τα ευρήματα στο χώρο εκσκαφής του Μετρό , είναι και η Μακεδονία , ο Φίλιππος , ο Μεγ. Αλέξανδρος , το αστέρι της Βεργίνας …αυτά που απεμπολήσατε στους σκοπιανούς παραχαράκτες, σε αυτούς που ονειρεύονται την Μακεδονία του Αιγαίου.

Κληρονομιά είναι η γλώσσα , οι διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού που προσπαθείτε να ξεριζώσετε από τα σχολεία μας και  από τις καρδιές μας .

Τελικά δεν είναι ανέκδοτο …. είναι θράσσος , μεγατόνων που απορρέει από την συνήθη απρέπεια του πολιτικού συστήματος απέναντι στους πολίτες και στην χώρα.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ερέτριας: Σε εξέλιξη οι εργασίες για το ΚΕΠ, στο κτήριο του πρώην Ειρηνοδικείου

otavoice

Υπ.Εξ. Λιβάνου: Ο πόλεμος θα είναι καταστροφικός για την Μέση Ανατολή και η Ευρώπη δεν θα γλιτώσει

otavoice

Νέκρωσε η Λοκρίδα για να μην περάσει το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ -Αποκλεισμός της ΕΟ Αθηνών-Λαμίας

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων με κτηνοτρόφους του Δήμου – Οι αποφάσεις που ελήφθησαν

otavoice

Μεγάλη δασική πυρκαγιά στο Σοφικό Κορινθίας-Διακοπή κυκλοφορίας

otavoice

Πώς μπήκαν τα 117 γκολ στο EURO 2024

otavoice