OTA VOICE
Uncategorized Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, μιλά στο OTAVOICE για το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων ΔΕΠΑΝ

Για το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη μίλησε ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης στην κάμερα του OTAVOICE και στον συνεργάτη της ιστοσελίδας Βασίλη Περδικίδη.

Δομουχτσίδης: “Στόχος μας είναι να έχουμε την δυνατότητα από την δημιουργία της μελέτης να ολοκληρώνουμε το έργο και να το παραδίδουμε “με το κλειδί στο χέρι”.

Το ΔΕΠΑΝ από την ίδρυσή του το 2015 κέρδισε την εμπιστοσύνη πολλών δημάρχων με αποτέλεσμα σήμερα να αριθμεί 103 μέλη και 20-30 να είναι σε κατάσταση αναμονής.

Εκ των ιδρυτικών στελεχών ο κ. Δομουχτσίδης Φώτης  με τον δήμαρχο Δράμας κ.Μαμσάκο Χριστόδουλο  και του Πλατανιά κ.Μαλανδράκη Ιωάννη μας αναλύει τον σκοπό και τους στόχους του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη.

Προσπαθούμε στην υποβοήθηση μικρών δήμων που έχουν προβλήματα να ωριμάσουν μελέτες και έργα για να μπορέσουν να τα υλοποιήσουν στα διοικητικά τους όρια.

Στόχος μας είναι να έχουμε την δυνατότητα από την δημιουργία της μελέτης να ολοκληρώνουμε το έργο και να το παραδίδουμε “με το κλειδί στο χέρι”.

 

Σχετικά Άρθρα

Παρίσι 2024: Πρώτες οι ΗΠΑ, στην 47η θέση η Ελλάδα – Αναλυτικά ο πίνακας των μεταλλίων

otavoice

Χειμάρρα: Κλίμα τρομοκρατίας στις επαναληπτικές εκλογές – Σε εξέλιξη η καταμέτρηση

otavoice

Ταραχές στο Μπανγκλαντές: Στους 91 οι νεκροί

otavoice

Βίαιες ταραχές σε πόλεις της Αγγλίας – Κύμα αντιμουσουλμανικών κινητοποιήσεων

otavoice

Παρίσι 2024: Έγραψε Ιστορία ο Λευτέρης Πετρούνιας – Χάλκινο μετάλλιο

otavoice

Σε εξέλιξη ο νέος κύκλος ασφαλτοστρώσεων στο Μαρούσι

otavoice