OTA VOICE
Uncategorized Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Υπεγράφη η ένταξη του Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου  Καπανδριτίου, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020

 Μεγάλη επιτυχία για τον δήμο Ωρωπού η ένταξη του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου  Καπανδριτίου, στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής.

Καταλυτικοί υπήρξαν οι χειρισμοί του δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη , που μετά από συνεχείς επαφές με τον περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη , εξασφάλισε να ενταχθεί ένα σημαντικό έργο υποδομής στο νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020».

Υπογράφηκε λοιπόν χθες, από τον  Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη η ένταξη της Πράξης «Δημοτικό Σχολείο & 2/θέσιο Νηπιαγωγείο Καπανδριτίου Δήμου Ωρωπού – Οικοδομικές Εργασίες & Η/Μ Εγκαταστάσεις» με Κωδικό ΟΠΣ 5045715 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020»..Συνολικού προυπολογισμού 7.100.000 ευρώ

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γιώργος Γιασημάκης μας μετέφερε την πλήρη ικανοποίηση του από την εξέλιξη αυτή, μιας και πρόκειται για ένα έργο σημαντικό και  ευχαρίστησε την περιφέρεια Αττικής για την συμπαράσταση και την στήριξη στις προσπάθειες που καταβάλλονται να ενισχυθούν οι υποδομές του δήμου Ωρωπού. Παράλληλα επεσήμανε ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται και την ενεργοποίησης μας προς κάθε κατεύθυνση. “Είναι θέμα εξωστρέφειας και οργάνωσης. Ξέρουμε τι θέλουμε και διεκδικούμε με σοβαρότητα και πλαίσιο. Οι κασσάνδρες για μια ακόμη φορά δεν επιβεβαιώθηκαν και η κινδυνολογία έπεσε στο κενό. Συνεχίζουμε την δουλειά μας για να φτάσουμε  τον Ωρωπό εκεί που του αξίζει.”

 

Σχετικά Άρθρα

Πάνω από 50 ρουκέτες έριξε η Χεζμπολάχ στο Βόρειο Ισραήλ

otavoice

Δ.Ναυπλιέων: Ψήφισμα για την αξιοποίηση της Καραθώνας

otavoice

Η ΔΕΥΑ Κω ανάθεσε μελέτη για τους υδατικούς πόρους

otavoice

Δ. Λουκάς: ❝Σε τροχιά ανάπτυξης ο Δήμος Λαυρεωτικής❞

otavoice

Από 26/8 ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης

otavoice

Ο Δήμος Κορινθίων αλλάζει τα πάντα στις αθλητικές υποδομές

otavoice