OTA VOICE
Uncategorized Ροή Ειδήσεων Γενική

Οι μάσκες πέφτουν: Συλλήψεις Ελλήνων την 28η, πορείες αλλοδαπών την 29η στο Σύνταγμα

Έχουν χάσει τον έλεγχο οι ελληνικές αρχές και οι πράξεις τους εντείνουν το αίσθημα αναξιοπιστίας και οργής των πολιτών. Ανήμερα την 28η Οκτωβρίου, με πρόφαση την απαγόρευση των παρελάσεων οι αστυνομικές αρχές κατ εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη (αυτού που θεωρεί εθνικισμό την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12νμ βάση διεθνούς δικαίου) επιδόθηκαν σε κυνήγι πολιτών που κρατούσαν ελληνικές σημαίες.

Τόσο σε Αθήνα όσο σε Θεσσαλονίκη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις διενεργούσαν εκτεταμένους ελέγχους και ακινητοποιούσαν οχήματα με ελληνικές σημαίες. Μάλιστα προχώρησαν σε προσαγωγές πολιτών.

Ενώ λοιπόν στην πλατεία Συντάγματος μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ανήμερα της εθνικής επετείου απαγόρευσαν σε πολίτες (100 άτομα περίπου) να εκφράσουν ειρηνικά και συντεταγμένα ένα εθνικό συμβολισμό και τους προσήγαγαν σαν εγκληματίες στην Ασφάλεια , την επομένη ομάδα Ιρακινών κατέλαβε την πλατεία Συντάγματος, χωρίς ουδείς να ενοχληθεί, χωρίς οι αρχές να προχωρήσουν για λόγους δημόσιας υγείας σε απαγόρευση της κινητοποίησης.

Αδυναμία κατά της πατριωτικής έκφρασης και της Πίστης, δείχνει η πρακτική. Πολίτες συλλαμβάνονται , ιερείς και Μητροπολίτες σέρνονται κατηγορούμενοι  στις δικαστικές αίθουσες, ΦΕΚ παρερμηνεύονται , την ίδια ώρα που 20 χιλιάδες διαδηλώνουν ανενόχλητοι στο Εφετείο Αθηνών, τσαλαπατώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα θέτοντας τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο.

Οι Έλληνες απαγορεύεται να εκδηλώνονται στη χώρα τους που μετατρέπεται μεθοδικά σε ισλαμικό και μουσουλμανικό προτεκτοράτο, υπό την καθοδήγηση της Τουρκίας. Ιρακινοί, Πακιστανοί, Σομαλοί, Αφγανοί  καθοδηγούμενοι από εθνομηδενιστές, πολιτικά αποκόμματα και ΜΚΟ, μπορούν ανεξέλεγκτα να εκδηλώνουν κάθε ενέργεια ανεξαρτήτως αν αυτή θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και ασφάλεια.

Οι μάσκες πέφτουν καθημερινά. Σε Υπουργείο Προστασίας  Ισλαμιστών και παράνομα εισερχομένων αμφιβόλου προέλευσης “μεταναστών” έχουν μετατρέψει ο Χρυσοχοϊδης και η παρέα του την Κατεχάκη,  την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη από τα αποτρόπαια εγκλήματα του ισλαμικού εξτρεμισμού στη Γαλλία. Διώκουν τους Έλληνες που κρατούν την τιμημένη σημαία ανήμερα του Ιστορικού ΟΧΙ στο φασισμό και στο ναζισμό και απλώνουν πέπλο προστασίας στο μεταναστευτικό τσαρδί του Ερντογάν και του Παντουρκισμού.

Η Ευρώπη ετοιμάζεται να δώσει μια μάχη κατά της τρομοκρατίας και η πολιτική ηγεσία με τέτοιες ενέργειες χτυπά το εθνικό φρόνημα των πολιτών σε μια κρίσιμη εθνικά στιγμή. Τα γεγονότα στον Έβρο δεν τους συνέτησαν.

Δείτε την χθεσινή συγκέντρωση των Ιρακινών στο Σύνταγμα χωρίς μέτρα και χωρίς αστυνομικές δυνάμεις.

Σχετικά Άρθρα

ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, καταδικάστηκε για δωροδοκία

otavoice

Εκλέχθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι 14 Αντιπρόεδροί του

otavoice

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice

Οι παρεμβάσεις για τις τιμές του ρεύματος – Τα πιθανά σενάρια και οι αντιδράσεις

otavoice

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice