OTA VOICE
Uncategorized Ροή Ειδήσεων Γενική

Τόκιο: Στην 6η θέση η Άννα Κορακάκη- “Προσδοκώ μετάλλιο στα 25μ”(βιντεο)

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον τίτλο της και έμεινε εκτός βάθρου στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών. Η Κορακάκη έχασε την ευκαιρία για ένα ακόμη μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατακτώντας τελικά την 6η θέση στο αγώνισμά της.

Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο, έκανε κακό ξεκίνημα στον αγώνα της, με άσχημες βολές για την κλάση της και βρέθηκε μακριά από τις πρώτες θέσεις μετά τις πρώτες δέκα βολές. Στη συνέχεια ανέβασε πάντως την απόδοσή της και “κυνήγησε” το… θαύμα, φθάνοντας δύο τέλειες βολές μακριά από τις πρώτες θέσεις, χωρίς όμως να καταφέρει να φθάσει στα μετάλλια.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Βιταλίνα Μπατσαράσκινα (Ρωσία) με 240.03, μια επίδοση που αποτελεί νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Το ασημένιο μετάλλιο πήγε στην Αντοανέτα Κοσταντίνοβα (Βουλγαρία), ενώ η Ρανσίν Γιανγκ (Κίνα) βρέθηκε στην 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Η Άννα Κορακάκη από την πλευρά της, θα έχει νέα ευκαιρία για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς θα αγωνιστεί και στα 25μ. της σκοποβολής.

“Ο τελικός είναι κάτι το διαφορετικό. Όπως τονίζω κάθε φορά, ο τελικός ειδικά στο δικό μας άθλημα είναι ρώσικη ρουλέτα. Ακόμα και η πρόκριση στον τελικό είναι μεγάλη επιτυχία και εγώ ήρθα εδώ με αυτόν τον στόχο. Την πρόκριση στον τελικό και όχι τα μετάλλια.

Ο τελικός είναι ένα άλλο παιχνίδι. Είναι πραγματικά ρώσικη ρουλέτα. Αν παίζαμε μετά από μία ώρα θα βλέπατε ότι τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά. Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην ίδια μέρα, οι ίδιες αθλήτριες και στην ίδια φόρμα, τα αποτελέσματα αλλάζουν δραματικά” ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις της μετά το τέλος της προσπάθειας της η Άννα Κορακάκη.

Τέλος, μιλώντας στο SPORT24, αναφέρθηκε στους στόχους της για τη συμμετοχή της στα 25μ. τονίζοντας: ‘Σίγουρα ο στόχος μας είναι η πρόκριση στον τελικό. Από εκεί και πέρα ο τελικός είναι ένα άλλο παιχνίδι. Φυσικά, προσδοκούμε για ένα μετάλλιο, όπως κάναμε και εδώ. Αλλά είπαμε είναι το timing της κακή βολής, είναι πολλά”.

Πηγή sport24.gr

Σχετικά Άρθρα

Έναρξη της σχολικής χρονιάς για βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς – Πότε ανοίγουν τα σχολεία

otavoice

Σε εξέλιξη σφοδρή ρωσική πυραυλική επίθεση στο Κίεβο – Πληροφορίες για τραυματίες

otavoice

Ανακοινώθηκαν από τους προμηθευτές οι τιμές στα «πράσινα» τιμολόγια για τον Σεπτέμβριο

otavoice

Κίνα: Επιταχύνονται οι προσπάθειες οργάνωσης μιας ενοποιημένης εθνικής αγοράς

otavoice

«Γενική απεργία» στο Ισραήλ με αίτημα να κλειστεί συμφωνία για τους ομήρους στη Λωρίδα της Γάζας

otavoice

Ιράν: Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραϊσί συνετρίβη λόγω «δυσχερών καιρικών συνθηκών»

otavoice