OTA VOICE
Uncategorized Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Τον πολέμιο της Ελλάδας τούρκο Μεχμέτ Οζ στηρίζει με μανία ο Τράμπ

Αγκαλιά με το τουρκικό λόμπι των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τράμπ.

Με μανία πρωτοφανή, ο πρωην Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντοναλντ Τραμπ συνεχίζει να υποστηρίζει με κάθε τρόπο τον Τούρκο τηλεστάρ γιατρό Δρ Μεχμέτ Οζ, ένα μέγα πολέμιο των ελληνικών θέσεων που υιοθετεί πλήρως την προκλητική στάση Ερντογάν και αντιπαρατίθεται με το ελληνικό λόμπι.

Ο Τραμπ εμφανίστηκε στην Πολιτεία της Πενσυλβάνια για να υποστηρίξει τον εκλεκτό φίλο του Μεχμέτ Οζ, Ρεπουμπλικανού υποψηφίου για τη Γερουσία των ΗΠΑ και του Νταγκ Μαστριάνο, υποψήφιου κυβερνήτη.

Ο Οζ, τηλεοπτικός γιατρός της τηλεόρασης, διεκδικεί την θέση στη Γερουσία  ενάντια στον υποψήφιο των Δημοκρατικών υποπλοίαρχο Τζον Φέτερμαν.

Ποιός είναι ο δρ Όζ

Ο Δρ Οζ ειναι επικΊνδυνος και για τα εθνικά θάματα της Ελλαδος και για την ίδια την Αμερική καθώς είναι άνθρωπος του περιβάλλοντος Ερντογάν! Μια πιθανή επικράτηση του στις Εκλογές του Νοεμβρίου για την Γερουσία, θα αποτελέσει τεράστια ήττα!

Η παρουσία του δρ Όζ στην Γερουσία θα ενισχύσει την τουρκική πλευρά, η οποία λυσαλέα προσπαθεί να αλλάξει τις ισσοροπίες που σήμερα ευνοούν τα ελληνικά συμφέοντα και οδήγησαν στο να υιοθετηθούν σκληρές θέσεις κατά της Άγκυρας με αποκορύφωμα την ακύρωση των εξοπλισμών.

Οι Έλληνες, Αρμένιοι, Κούρδοι αλλά και απλοί Αμερικανοί οφείλουν να οδηγήσουν τον Δρ Οζ σε συντριβή στην Πενσυλβανια! Ο Δρ Οζ δεν εχει ψηφίσει ποτέ σε Αμερικανικές εκλογές και ενω μένει στο Νιου Τζέρσει κατεβαίνει υποψήφιος στην Πενσυλαβάνια! Ο πρωην Υπουργός Εξωτερικών του Τραμπ ο φιλέλληνας Μαικ Πομπέο εχει δηλώσει δημόσια την αντίθεση του για τον Τούρκο υποψήφιο Γερουσιαστή!
Η ομογένεια στις ΗΠΑ έχει ένα σύνθημα: Ολοι μαζι ενωμένοι να μην επιτρέψουμε την εκλογή του τούρκου Δρ Οζ!

Σχετικά Άρθρα

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Υγείας ενάντια στο νομοσχέδιο για Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση

otavoice

Αλλεπάλληλοι και μυστηριώδεις εκτροχιασμοί τρένων στη Ρωσία

otavoice

ΕΛΑΣ: Αποκαλύψεις για την εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιασμούς – Έχουν εξιχνιασθεί 78 υποθέσεις

otavoice

“Κάηκε” η Μαδρίτη για τους πρωταθλητές Ευρώπης (video)

otavoice