OTA VOICE
Uncategorized Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Σημείο αναφοράς το περίπτερο του OTAVOICE στην 5η Verde Tec

Για μια ακόμη χρονιά το OTAVOICE.GR δίνει δυναμικό παρών στην Verde Tec, την μεγαλύτερη έκθεση της χώρας για τις πολιτικές περιβάλλοντος, την κυκλική οικονομία, την ανακύκλωση, τις ανανεώσιμες πηγές και τις έξυπνες πόλεις.

Για 4η συνεχή χρονιά στηρίζει ένα σημαντικό γεγονός που αποτελεί θεσμό και μέσα από αυτόν αναδεικνύονται νέες πρακτικές και τεχνολογικές εξελίξεις.

Το περίπτερο του OTAVOICE αποτελεί σημείο αναφοράς για τους αυτοδιοικητικούς αλλά και για τους εκθέτες, αφού διανύνει τον 5ο χρόνο λειτουργίας του έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση από τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

“Παρέλασαν” δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, γενικοί γραμματείς, Πρόεδροι Συνδέσμων και φορέων καθώς και πανεπιστημιακοί. Μεταξύ άλλων πέρασαν ο δήμαρχος ΒΒΒ και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ Γρηγόρης Κωνσταντέλλος,  ο δήμαρχος Παπάγου Χολαργού και πρόεδρος του ΙΤΑ Ηλίας Αποστολόπουλος, ο δήμαρχος Άρτας κ. Τσιρογιάννης Χρήστος, ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος, ο Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

Επίσης ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς Κώστας Μαυρομιχάλης, ο αντιδήμαρχος Αθηναίων και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ Τεντόμας Χρήστος, ο αντιδήμαρχος Βριλησσίων και μέλος τους ΔΣ της ΚΕΔΕ Αλέξης Μαυραγάνης. Επίσης ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων ΟΤΑ Μιχάλης Χρηστάκης,  οι Γενικοί Γραμματείς του δήμου Καλλιθέας Νίκος Νικολακόπουλος και του Δήμου Αλεξανδρούπολης Γιάννης Μπόγδης.

Ξεχωριστή η παρουσία της καθηγήτριας του ΕΚΠΑ  στον τομέα Ιστορικής Γεωλογίας – Παλαιοντολογίας κ. Κοσκερίδου Ευτέρπης της οποία η επιστημονική ομάδα παρουσιάζει μια ψηφιακή μουσειακή αποτύπωση η οποία κερδίζει τις εντυπώσεις και προσελκύει το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

 

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice