OTA VOICE
Uncategorized Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ξαναχτύπησε ο Σκέρτσος: Τρέμουν την ψήφο των “κομμένων” και βλέπουν συνεργασία Τσίπρα-Κασιδιάρη

Κατά την προσφιλή του μέθοδο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος έκανε κοπτοραπτική σε δήλωση του  προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να τον ταυτίσει με την Χρυσή Αυγή. Με νωπή την αθλιότητα με το δήθεν έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, επανήλθε και καλλιέργησε  σενάρια υπόγειας συνεργασίας Τσίπρα- Κασιδιάρη.

Είναι δείγμα  πανικού στο κυβερνητικό στρατόπεδο, που αγωνιά για την επιλογή των ψηφοφόρων του κόμματος Έλληνες, αλλά και των υπόλοιπων που αποκλείστηκαν και που η ίδια έκοψε και τώρα προσπαθεί να τζογάρει ποντάροντας να μπερδέψει το κεντροαριστερό ακροατήριο, δίνοντας την εντύπωση πως ο Αλέξης Τσίπρας κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά.

Αλήθεια η Νέα Δημοκρατία απορρίπτει συλλήβδην τους πολίτες που είχαν επιλέξει να ψηφίσουν τα κομμένα κόμματα; Είναι ανεπιθύμητοι; Είναι ή δεν είναι διχαστικό;

Συγκεκριμένα κατά την καθημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών διάβασε το εξής απόσπασμα: «Στόχος δικός μας είναι αυτούς τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν τη Χρυσή Αυγή, να τους πάρουμε, να τους κερδίσουμε από τις γραμμές της Ακροδεξιάς και από τις γραμμές της αντιδημοκρατικής ιδεολογίας και στάσης. Δίνουμε έναν καθημερινό αγώνα να τους κερδίσουμε, δεν τους βάζουμε απέναντι».

Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα, όμως, ήταν η εξής:

«Η μάχη με τον φασισμό είναι μια καθημερινή μάχη. Και στόχος δικός μας είναι αυτούς τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν τη Χρυσή Αυγή, να τους πάρουμε, να τους κερδίσουμε από τις γραμμές της Ακροδεξιάς και από τις γραμμές της αντιδημοκρατικής ιδεολογίας και στάσης και να τους εξηγήσουμε ότι δεν αντισυστημικό πράγμα να ψηφίζεις Χρυσή Αυγή. Δεν είναι καθόλου αντισυστημικοί αυτοί που συναγελάζονται με δικαστές ξαφνικά.

Ο κ. Κανελλόπουλος παραλίγο να είναι επικεφαλής τους, ήταν αρχιδικαστής και αυτός. Άρα λοιπόν, τους απλούς ανθρώπους, οι οποίοι επείσθησαν από τη Χρυσή Αυγή το προηγούμενο διάστημα και υιοθέτησαν κομμάτι της πρακτικής της και της ιδεολογίας της, δίνουμε έναν καθημερινό αγώνα να τους κερδίσουμε, δεν τους βάζουμε απέναντι. Βάζουμε απέναντι τους εγκληματίες, τους δολοφόνους, τις πρακτικές τους».

Να σημειωθεί ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δέχθηκε στη συνέχεια ερώτηση για την οποία δεν ήταν προετοιμασμένος να αποτέλεσμα να βρεθεί σε αδιέξοδο. Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε «Φαντάζομαι ότι η Νέα Δημοκρατία δεν βάζει απέναντι τους πολίτες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Δεν θέλουμε δηλαδή εμείς, εσείς, όλοι να επιστρέψουν αυτοί οι ψηφοφόροι στο δημοκρατικό τόξο;».

Με τον Άκη Σκέρτσο να απαντά: ««δε βάζουμε κανένα πολίτη απέναντι, ωστόσο αυτό που βλέπω εγώ είναι η απελπισμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ εκεί όπου απέτυχε η συνεργασία με τα κόμματα της Αριστεράς να αλιεύσει ψήφους στα θολά νερά της αντισυστημικής ψήφου».

Σχετικά Άρθρα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice

Οι παρεμβάσεις για τις τιμές του ρεύματος – Τα πιθανά σενάρια και οι αντιδράσεις

otavoice

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Υγείας ενάντια στο νομοσχέδιο για Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση

otavoice

Αλλεπάλληλοι και μυστηριώδεις εκτροχιασμοί τρένων στη Ρωσία

otavoice