OTA VOICE
Uncategorized Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ηχηρό ΟΧΙ της Αχτσιόγλου- “Δεν θέλω καμία θέση στο κόμμα-Παραμένω βουλεύτρια Αθηνών”

Κάθετα αρνητική η  Έφη Αχτσιόγλου να αναλάβει θέση στο νέο σχήμα,  δείχνοντας έτσι πως είναι ξένο σώμα με την νέα “ηγετική ομάδα” στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Το ηχηρό ΟΧΙ έλαβε ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελακης κατά τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα στη Βουλή.

«Συναντηθήκαμε και ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις. Από τη δική μου πλευρά, του ευχήθηκα φυσικά καλή δύναμη. Μου είπε αν θέλω οποιαδήποτε θέση που θα ενδιέφερε. Του είπα ότι στην παρούσα φάση της ζωής μου δεν έχω την δυνατότητα να αναλάβω οποιαδήποτε» είπε και διευκρίνισε πως δεν έχει την ενέργεια να αναλάβω κάποια άλλη θέση πέρα από αυτήν που αντιστοιχεί στη βουλεύτρια του τομέα Αθηνών. «Είναι καθαρά προσωπική απόφαση και έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες. Νομίζω ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει και να το λέει αυτό θαρρετά. Είμαι εδώ, θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε », είπε.

Είναι εμφανές πως η Έφη Αχτσιόγλου και μια σειρά από επιφανή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πολύ δύσκολα θα αποδεχτούν την νέα πραγματικότητα στην Κουμουνδούρου, την οποία περιγράφουν με βαρύτατους χαρακτηρισμούς… ως μια απολιτικ και τυχοδιωκτική μετάλλαξη του κόμματος.

Η Έφη Αχτσιόγλου που αρκείται όπως ανέφερε στο ρόλο της βουλεύτριας, δεν παρέλειψε να δηλώσει παρών: Είμαι εδώ, θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε », είπε με νόημα.

Σχετικά Άρθρα

Έναρξη των εκδηλώσεων για τη “Ναυτική Εβδομάδα 2024” στην Καλαμάτα

otavoice

H έκθεση του στρατηγικού διαλόγου για το μέλλον της γεωργίας στην ΕΕ, στην πρόεδρο της Κομισιόν

otavoice

Σε φυσιολογικά επίπεδα επιστρέφει η παγκόσμια παραγωγή ελαιολάδου

otavoice

Κεραυνός σκότωσε 150 ζώα σε κτηνοτροφική μονάδα στην Αιτωλοακαρνανία

otavoice

Ο ίδιος μηχανολόγος φέρεται να έδωσε έγκριση λειτουργίας στα λούνα παρκ σε Πευκοχώρι και Σιδηρόκαστρο Σερρών

otavoice

ΟΗΕ για τον χάρτη Νετανιάχου: Η εμφάνιση τέτοιων χαρτών δεν είναι καλό σημάδι

otavoice