OTA VOICE
Uncategorized Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Σε ρυθμούς 87ης ΔΕΘ η Θεσσαλονίκη- Κινητοποιήσεις για την ομιλία Μητσοτάκη

Κινητοποιήσεις και πορείες αναμένεται να γίνουν σήμερα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την 87η ΔΕΘ και την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη, για την κεντρική ομιλία του στις 20:00, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Στις 18:00  μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς έχουν καλέσει σε διαμαρτυρία στο άγαλμα Βενιζέλου.

Τέλος, και πάλι την ίδια ώρα, άτομα που αντιτίθενται στην έκδοση των νέων ταυτοτήτων, καλούν σε συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο.

Την ίδια ώρα, η Θεσσαλονίκη κινείται σε ρυθμούς ΔΕΘ, στην σκιά, ωστόσο, της θεομηνίας στη Θεσσαλία. Προτελευταία ημέρα σήμερα, οι επισκέπτες μπορούν έως και αύριο να περιηγηθούν στα περίπτερα της Έκθεσης, με θέματα που αφορούν όλους τους τομείς της ζωής τους, όπως ψυχαγωγία, εκπαίδευση, καινοτομία, έρευνα κ.α.

Ακόμη θα έχουν την ευκαιρία, να επισκεφθούν το περίπτερο της Βουλγαρίας που είναι φέτος η τιμώμενη χώρα στην 87η ΔΕΘ. Στο περίπτερό της οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη καινοτομιών σε διάφορους τομείς αλλά κυρίως στον τομέα της ψηφιοποίησης και της πράσινης οικονομίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας, των λύσεων χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (fintech), της άμυνας, της διαστημικής πολιτικής και άλλων. Σύμφωνα με τα στοιχεία για το 2022, η χώρα ηγείται στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με πάνω από 1.600 νεοφυείς επιχειρήσεις.

Σχετικά Άρθρα

ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, καταδικάστηκε για δωροδοκία

otavoice

Εκλέχθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι 14 Αντιπρόεδροί του

otavoice

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice

Οι παρεμβάσεις για τις τιμές του ρεύματος – Τα πιθανά σενάρια και οι αντιδράσεις

otavoice

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice