OTA VOICE
Uncategorized Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Εντυπωσίασε η EURO CARGO ferry booking στην Έκθεση “Εφοδιαστική Αλυσίδα και Logistics”- “Cargo Truck Van Expo”

Έκλεψε την παράσταση η εταιρία EURO CARGO FERRY BOOKING και από την έδρα της, την Πάτρα, έκανε εντυπωσιακή προσγείωση στην κορυφαία θεματική έκθεση που διοργανώθηκε 30 Σεπτεμβρίου  – 02 Οκτωβρίου στο METROPOLITAN EXPO στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

9η Έκθεση “Εφοδιαστική Αλυσίδα και logistics” και 4η Έκθεση “Cargo Truck & Van Expo” και η παρουσία της εταιρίας απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από εκθέτες, επαγγελματίες και κοινό. Σε ένα εμβληματικό περίπτερο, με εντυπωσιακό σχεδιασμό, όπου κυριαρχούσαν το λευκό και το γαλάζιο, η ομάδα της EURO CARGO FERRY BOOKING υποδεχόταν με επαγγελματική αρτιότητα και χαμόγελα τους επισκέπτες, παρέχοντας τους κάθε πληροφορία για το αντικείμενο που δραστηριοποιείται.

Η Έκθεση συν έπεσαι με τα γενέθλια τριών ετών λειτουργίας της εταιρίας και η διοίκηση της είχε ετοιμάσει μια ιδιαίτερη εκδήλωση, με πολλούς προσκεκλημένους και βέβαια με την γενέθλια τούρτα που έγινε ανάρπαστη.

Όπως μας επισήμανε η δραστήρια επικεφαλής της εταιρίας Φωτεινή Ξένου, το τριήμερο ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, αφού για πρώτη φορά συμμετείχαν σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Για εμάς η εξωστρέφεια είναι βασικό ζητούμενο και η συμμετοχή μας σε κορυφαίες διοργανώσεις είναι επιβεβλημένη. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία μας, εισπράξαμε πολύ καλές κριτικές και είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να μας γνωρίσει ο επιχειρηματικός κόσμος και το κοινό.

Επιστρέφουμε στην Πάτρα σαφώς κερδισμένοι και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το 2024. Δεν θέλω να παραλείψω να αναφερθώ στην υποδειγματική παρουσία του προσωπικού της εταιρία μας, που επί τρείς ημέρες έδωσε τον καλύτερο εαυτό του. Για εμάς η ομάδα της EURO CARGO FERRY BOOKING είναι η δύναμη μας, είπε η κ. Ξένου.

Ποια είναι η EURO CARGO FERRY BOOKING

Η επιχείρησή έχει έδρα στη Πάτρα και πιο συγκεκριμένα βρίσκεται στην είσοδο του λιμένα για την πιο γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση με τους πελάτες.

Οι κρατήσεις θέσεων φορτηγών σε πλοία αποτελεί το κύριο αντικείμενο για την εταιρία από τα πρώτα της κιόλας βήματα. Χάρη στην μακροπρόθεσμη συνεργασία και σχέσεις στενής εμπιστοσύνης που έχει  οικοδομήσει με όλες τις ναυτιλιακές εταιρίες, της επιτρέπει να παρέχει στους πελάτες τις πιο προσοδοφόρες συμφωνίες και με ευοίωνους όρους. Στόχος της EURO CARGO FERRY BOOKING είναι να καταρρίψει για τους πελάτες της κάθε ρίσκο, ανατρέποντας το κόστος σε χρόνο και χρήμα, επιταχύνοντας τις διαδικασίες.

Ο όγκος της EURO CARGO FERRY BOOKING αφορά τις κρατήσεις θέσεων για οποιοδήποτε τύπο φορτηγού οχήματος σε όλα τα λιμάνια της Ευρώπης.

Διαθέτει ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως:

1. Κρατήσεις θέσεων σε φορτηγά οχήματα σε όλες τις γραμμές της Αδριατικής – Ευρώπης
2. Λειτουργία Διοδίων , Τούνελ, Γέφυρες για όλη την Ευρώπη.
3. Υπηρεσίες μεταφοράς φορτίων
4. Επιβατικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την Ελλάδα και την Ευρώπη
5. Έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων
6. Οργάνωση πολυήμερων διακοπών (ακτοπλοϊκά εισιτήρια – αεροπορικά εισιτήρια – ξενοδοχεία).


Είναι στη διάθεση να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη όχι μόνο σε κανονικά φορτηγά αλλά και σε οχήματα με:
ΖΩΑ, ΧΥΜΑ ΦΟΡΤΙΟ, ΣΑΣΣΙ ΟΧΗΜΑΤΟΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΟΡΤΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΦΟΡΤΙΟΥ, ΥΠΕΡΒΑΡΟ ΦΟΡΤΙΟ, ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟ ΟΧΗΜΑ, ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΗ ΡΥΜΟΥΛΚΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΚΑΦΩΝ.

Η έμπειρη ομάδα της EURO CARGO FERRY BOOKING είναι πάντα δίπλα στον πελάτη με άμεσες λύσεις και συνέπεια προκειμένου να φέρει εις πέρας τα αιτήματα του και τις επαγγελματικές του ανάγκες  στο μέγιστο βαθμό.

 

Σχετικά Άρθρα

Τραυματισμός συνοριοφύλακα στον Έβρο από πυρά αγνώστων από την τουρκική πλευρά

otavoice

Μητσοτάκης: Ο Ελληνισμός δεν θα πάψει να αγωνίζεται μέχρι να επανενωθεί η Κύπρος

otavoice

Microsoft: Το ψηφιακό «βραχυκύκλωμα» επηρέασε 8,5 εκατομμύρια συσκευές Windows

otavoice

Υεμένη: Ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στο λιμάνι Χοντέιντα

otavoice

Πυρκαγιά στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας- Κοντά σε σπίτια οι φλόγες

otavoice

Πενήντα χρόνια από την εισβολή του «Αττίλα»

otavoice