OTA VOICE
Uncategorized

Θέμα ωρών είναι η χερσαία επέμβαση στη Γάζα- Μπλόκα στα σύνορα – Ρουκέτες από την Χεζμπολάχ

Θέμα ωρών είναι η χερσαία επέμβαση στη Γάζα αφού όπως μεταδίδει η απεσταλμένη της ΕΡΤ Ευτυχία Πενταράκη, στα σύνορα με τη Γάζα, σε κάθε είσοδο υπάρχουν check point, όπου ελέγχουν διαβατήρια και ταυτότητες κάτι που δεν γινόταν μέχρι σήμερα.

Ακόμα, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, υπάρχει εκνευρισμός και ένταση στους Ισραηλινούς ακόμα και στους ελέγχους. Συνεχείς είναι την ίδια στιγμή οι πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών.

Αυτό που θα δείτε να εκτυλίσσεται με την χερσαία επίθεση δεν θα έχει καμιά απολύτως σχέση με την  ένταση των μέχρι σήμερα πολεμικών επιχειρήσεων του Ισραήλ, στη Λωρίδα της Γάζας, διαμηνύουν οι ισραηλινές αρχές. Η ισχύς πυρός της ισραηλινής αεροπορίας θα είναι ισοπεδωτική, για να ακολουθήσει η χερσαία εισβολή των μονάδων του στρατού.

Μετά την σημερινή αργία, πολλοί τοποθετούν την έναρξη των επιχειρήσεων τις επόμενες ώρες, ανέφερε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ευτυχία Πενταράκη.

Επίσκεψη πραγματοποίησε νωρίτερα ο ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου στο Νότιο Ισραήλ και αποδοκιμάστηκε από πολίτες.

Την ίδια στιγμή ένταση επικρατεί και στα σύνορα με τον Λίβανο καθώς συνεχείς είναι και οι επιθέσεις της Χεζμπολάχ προς το Ισραήλ.

Συνεχείς είναι οι εχθροπραξίες και εκτόξευση ρουκετών από την πλευρά του Λιβάνου προς την πλευρά του Ισραήλ τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τον απεσταλμένο της ΕΡΤ Κώστα Καντούρη. Η κάμερα της ΕΡΤ κατέγραψε την εξουδετέρωση ρουκετών από το αντιπυραυλικό σύστημα του Ισραήλ. Πέπλο φόβοι σκεπάζει τους πολίτες στη Χάιφα, όπου ζουν ειρηνικά Εβραίοι και Άραβες.

Σχετικά Άρθρα

Εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός γυναίκας στο Πάτημα Χαλανδρίου

otavoice

Βελόπουλος: «Παραιτηθείτε, πριν καεί και το τελευταίο δέντρο στην Ελλάδα»

otavoice

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου

otavoice

Οδηγίες χρήσης των “Seatracks” από το Δήμο Παλαιού Φαλήρου

otavoice

Ο νέος τουριστικός οδηγός του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών

otavoice

Παρίσι 2024: Πρώτες οι ΗΠΑ, στην 47η θέση η Ελλάδα – Αναλυτικά ο πίνακας των μεταλλίων

otavoice